Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och vi har som mål att bli den största och vackraste svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

3 metoder hur man kan tjäna pengar på internet

Det finns många metoder om hur man enkelt kan tjäna pengar på internet. Man ska passa sig noga för de sidorna som säger att det är enkelt samtidigt som man inte behöver lägga ner så mycket energi. Det går att tjäna pengar på internet och det är faktiskt relativt enkelt, men det kräver en del tid och energi. Vill du veta mer om hur man kan gå tillväga så kan du surfa in på tjäna pengar.

De sidorna som menar att det går att tjäna enkla och samtidigt snabba pengar på internet utan någon större ansträngning bör man passa sig för. Enkla pengar kan vem som helst tjäna, men de ger tyvärr inga större summor, utan arbetsinsatsen är vanligtvis större än vad det är värt. Tid kanske inte är pengar, men det är fortfarande någonting man ska varsam med och noga prioritera vad man ska spendera den på.

De sajter där man kan tjäna enkla och snabba pengar är vanligtvis sidor där man ska klicka på länkar, se reklam, läsa e-post, fylla i undersökningar eller något liknande. På just sådana webbplatser går det att tjäna enkla och snabba pengar, men enligt min åsikt är det inte värt att registrera sig på dessa.

Är du seriös med att tjäna pengar på internet och samtidigt är villig att spendera tid och energi så kommer här tre vanliga och testade metoder. Dessa sätten fungerar och det finns mängder med folk som använder sig av dem varje dag.

1. E-handel

Här kan du egentligen sälja allt möjligt och enbart fantasin sätter gränserna. Mitt tips är att sälja sådant som man tycker om och som man även har erfarenhet av. Det är ingen idé att t ex ge sig in på att sälja smycken om man inte brinner för det. Går man tillväga på detta sätt bör man även tänka på att man behöver kunna tillverka många sådana varor ifall försäljningen går riktigt bra. Detta tar tid.

Digitala varor är givetvis på många sätt lättare att sälja. Man behöver inget lager och man behöver inte skicka varorna fysiskt. Nackdelen är att man mycket enklare kan kopiera en digital vara. Lyckas man hitta en bra marknad och man säljer bra produkter, så kan det gå hur bra som helst ! Det finns många människor som har startat upp en butik på internet och när denna har börjat gått bra, så har de även valt att starta upp fysiska butiker.

2. Affiliate

Genom att ha en hemsida eller en blogg så kan man sälja andras varor. Man ska då inte "sälja varan" utan man ska hänvisa folk till sälj-sidan där företaget ska sälja varan. Låt mig upprepa det en gång till: Du ska inte sälja själva varan utan du kan istället prata gott om den och sedan hänvisa besökarna till företagets hemsida, som i sin tur har som mål att sälja varan. Provision betalas ut till dig när du lyckas förmedla en försäljning.

Din blogg eller hemsida bör hålla sig till ett och samma tema eller område. Det kommer inte gå bra för din hemsida ifall du ena dagen skriver om hästar och nästa dag om smartphones. Håll dig till ett ämne/tema så att besökarna vet vad de kan förvänta sig av din hemsida. På så sätt får du också mer trovärdighet och besökarna klickar sig gärna vidare.

3. E-tjänster

Har du expertis inom något område kan det vara en kanonidè att erbjuda dessa tjänster till andra personer på internet. Exempel på detta är att arbeta som researcher, support, assistent för företag och personer, du kan vara ansvarig för forum på internet, arbeta med hemsidors sökoptimering osv... Det finns mängder med företag som enbart finns på internet och erbjuder e-tjänser.

Ett företag som alla känner till är Google – vad de gör är att de tjänar pengar på att erbjuda annonsplatser till företag och privatpersoner för ord som folk söker på. Det finns också sidor som är en mötesplats för företag som vill sälja varor via andras hemsidor och folk som vill länka till dem. Även kallat annonsnätverk för affiliateprodukter.

Hoppas du har fått lite ny inspiration och nya idéer om hur man kan tjäna pengar. Fler tips hittar du på tjäna pengar på internet.

 

2 Feb 2012