Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och vi har som mål att bli den största och vackraste svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

5 tips som kan hjälpa dig att tjäna pengar online

Det kan vara en aning svårt att hitta rätt i djungeln när man söker efter legitima sätt för att börja tjäna pengar på internet. Utbudet är enormt men långt ifrån alla saker fungerar. Det gäller att hålla sig så långt borta ifrån dessa som möjligt. Därför hade jag nu tänkt att presentera 5 olika tjäna pengar tips som fungerar till 100% och som givetvis även är legitima. Det riktiga guldkornet kommer du att få läsa om som sista punkt. Detta rekommenderar jag starkt till alla som vill komma igång med sin egen internetbusiness på nolltid.

1. Klassikern först, affiliatemarknadsföring ! - Du har säkert redan läst det överallt men man måste ha med affiliatemarknadsföring i en sån här lista. Varför ? Jo, för att det är oerhört enkelt att komma igång, man behöver inga egna produkter och ibland behöver man inte ens en egen blogg/hemsida även fast det underlättar en hel del. Att bara marknadsföra sina affiliateprodukter på sociala medier, artiklar, forum, andras hemsidor etc är inget jag rekommenderar. Google Adsense har du säkert också hört talas. Det hör inte till kategorin affiliate men jag brukar räkna in dessa till samma kategori då de flesta kombinerar sin affiliatebusiness med adsense annonser.

2. Erbjud dina skrivtjänster - Idag vill inte så många skriva sitt eget innehåll på sina webbsidor. Varför ? Antingen tycker man det är fruktansvärt tråkigt eller så har man helt enkelt inte tid. Där finns ju faktiskt roligare saker man kan lägga sin värdefulla tid på. Därför är det väldigt enkelt att tjäna pengar som frilansare som det också brukar kallas. Det kan vara alltifrån stora företag till privatpersoner som behöver just din expertis inom något område.

3. Återvinn gamla mobiler eller guldsmycken - Här är två saker som har slagit igenom stort de senaste 1-2 åren skulle jag vilja påstå. Mobiltelefoner känns nästan som en färskvara då nya bättre modeller tillverkas hela tiden. Därför har de flesta säkerligen någon gammal mobil i sina skåp/lådor som man kanske vill bli av med. Bättre att få pengar och göra något roligt istället för att mobilen bara ska ligga och samla damm.

Detsamma gäller för guldsmycken. Priset på guld är för tillfället väldigt högt så det kan generera i många sköna tusenlappar!

4. Skapa din egen webbshop - Risk för överkurs men jag nämner det ändå. De flesta drömmer säkert om att ha en egen E-butik där man sköter allt själv. Givetvis kan man anställa fler personer men i början brukar inte detta vara särskilt aktuellt då man först vill komma igång och tjäna någon krona. Den vanligaste frågan jag får från folk som undrar mer om webbshoppar är:

Vad ska jag sälja ?

Inget är för dumt för att sälja. Har du en framtidsplan och vision så kör hårt! Man måste våga misslyckas.

5. Tjäna pengar med hjälp av Clickbank - Borde egentligen ingå i första punkten, affiliatemarknadsföring. Men jag tycker Clickbank förtjänar en egen punkt då det skiljer sig en hel del från "vanliga" affiliatenätverk. De svenska nätverken vi har i Sverige brukar erbjuda runt en 10-20% i provision när man lyckas förmedla en försäljning. Men det är ganska snål provision om du frågar mig. Vad sägs då om 50-75% istället ? Detta är verklighet med Clickbank då dom oftast erbjuder mellan 50-75% på samtliga digitala produkter.

Det är även där skillnaden ligger. Hos Clickbank går det bara att köpa digitala produkter, inte fysiska. Man får tillgång till de flesta produkter direkt efter betalningen. Så sitter du i Sverige och marknadsför olika produkter du väljer att va affiliate åt kan personer ifrån stort sett hela världen köpa från dina unika affiliatelänkar. Du kan därför, precis som jag har gjort, tjäna ganska mycket pengar genom att skapa hemsidor och bloggar där du förmedlar försäljningar av digitala produkter.

28 Dec 2011