Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och vi har som mål att bli den största och vackraste svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Behöver du ta ett lån?

Ibland kommer man till en punkt när man behöver ta ett lån. Antingen så ska man köpa ett hus eller lägenhet. Eller också så vill man bara komma iväg på den där resan, trots att man inte har pengar för att åka. Oavsett anledning så kan det vara bra att jämföra de olika lånealternativen som finns därute.

De stora bankerna ger oftast bara lånelöften till personer som söker lån till att köpa en bostad. Det är väldigt svårt att få lån för att åka ut och resa eller för att köpa en ny mobiltelefon.

Anledningen är att det är en betydligt större risk att låna ut pengar till en person som vill ut och resa jämfört med en person som ska köpa en bostad. Dock finns det banker som lånar ut pengar utan säkerhet. Skillnaden är att dessa banker gör en kreditupplysning på personen ifråga och gör en personlig bedömning beroende på hur personens ekonomi ser ut.

Det är en väldigt stor fördel att ha ett fast jobb och en stabil inkomst i övrigt för att få en bra ränta på ett privatlån.

Är det så att man råkat ut för en betalningsanmärkning så blir det betydligt svårare att få ett lån. Anledningen är ju ganska uppenbar, man har fått en anmärkning på att man inte betalat in en faktura i tid. Det gör att bankerna tar en större risk att låna ut pengar till en sådan person.

Som tur är finns det undantag. Vissa banker har till och med specialiserat sig på att låna ut pengar till personer med betalningsanmärkningar. Den största skillnaden mot de stora bankerna är att de gör en personlig bedömning av personens ekonomi utan att ta hänsyn till betalningsanmärkningen.

Det är en väldigt stor fördel att ha ett fast jobb även här så att man kan visa att man får in en fast inkomst varje månad.

Fördelen med att ta ett lån online är att man kan ansöka om lån hos flera banker samtidigt och sen se vad för räntesatser man får av respektive bank och sedan välja den bank som ger det bästa avtalet.

22 Apr 2012