Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och vi har som mål att bli den största och vackraste svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Billig svalka i sommar

Markiser

Sommar, sol och bad betyder underbara tider för de flesta av oss! Vi är många som tycker om sommaren men hur härligt det än är med sol och värme så kan det i bland bli lite för mycket av det goda. Ibland vill man ha det svalt istället, men ofta är det minst lika varmt inne som ute och det kan vara svårt att undkomma värmen. Då är det tur att det finns skydd mot solen så att man kan få lite välbehövlig svalka emellanåt. Är man på stranden kan man lägga sig under en parasoll men är man hemma finns det fler alternativ. En markis till exempel är ett perfekt sätt att få skugga utomhus och svalka inomhus. Det finns olika typer av markiser som passar för olika ändamål.

Fönstermarkiser

En fönstermarkis placeras, som namnet antyder, ovanför fönstren på ett hus. Denna markis har som funktion att skugga rummet innanför fönstret och på så sätt hålla temperaturen nere under varma sommardagar. En markis är ett miljövänligare alternativ till elektriska apparater som drar en massa ström för att kunna kyla ett hem. Eftersom alternativen till en fönstermarkis går på el så kostar de pengar varje gång de används till skillnad från en markis som bara har en inköpskostnad och därefter är gratis att använda hur mycket man vill. Fönstermarkiser kommer i typerna fallarmsmarkis, vertikalmarkis och markisolette.

Spara pengar

Som alltid när man ska köpa något så bör man även jämföra priset på markiser hos olika butiker för att på så sätt hitta den billigaste. Letar du efter billiga markiser i Stockholm så har du massor av affärer att välja mellan, men bor du istället på en mindre ort i Sverige så kanske du inte har samma möjlighet att välja och vraka lokalt där du bor. Då är det tur att det finns massor av återförsäljare av markiser på nätet så att även du har chans att hitta en billig.

9 Apr 2012