Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och vi har som mål att bli den största och vackraste svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Bröllopsblogg

Ett populärt medium idag är bloggen. Genom att blogga kan man snabbt nå ut med information kring sitt intresseområde och ens företag kan på ett effektivt sätt nå ut med sitt budskap på ett mer personligt sätt. Det finns bloggar om i princip allt, exempelvis mode, foto, inredning/design, djur, smink, musik, och mycket annat. Det har på senare tid även blivit populärt att ha en blogg för att berätta om hur man tänker planera sitt bröllop, en så kallad bröllopsblogg, där man visar hur man tänker angående dukning, bröllopsfotograf, kyrka, transport, budget, festplats och allt annat som tillhör förberedelserna.

En ny blogg inom detta område är online magasinet Vigas.se. Förutom att vara enbart en blogg har de utvecklat hemsidan till att mer likna ett magasin, fast online. De behandlar olika ämnen inom bröllop genom att skriva artiklar för att mer utförligt kunna ge information till de som planerar bröllop och vill ha tips och råd om hur man på bästa sätt ska lösa vissa problem eller bara vill ha inspiration för sin vidare planering.

Hemsidan riktar sig inte enbart till par som planerar bröllop utan även till de gäster som söker information om exempelvis vad de ska ge som bröllopspresent. Det är viktigt för många att noga undersöka hur man ska gå tillväga i sin planering och bloggar är ofta utformade för att vara mer personliga och inte riktigt lika strikta som vanliga hemsidor, vilket ger ett mer avslappnat uttryck och samtidigt inte blir så tråkigt.

Vigas har förutom att enbart ha text i sina artiklar, satsat på att öka den visuellt trivsamma känslan genom att använda sig av mycket bilder för att det inte ska bli så stelt och tråkigt.

Att starta en bröllopsblogg är en bra väg för att dels dela med sig av sina egna erfarenheter och samtidigt få respons från de som läser bloggen som kan dela med sig av sina erfarenheter vilket gynnar båda parter i längden.

1 Apr 2012