Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och vi har som mål att bli den största och vackraste svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Flyttstädning

När man ska flytta så är det tusentals detaljer som man måste tänka på. Det är ett stort projekt att förflytta i stort sett hela sitt liv med allt vad man äger från en bostad till en annan. Det är ett projekt som kräver nogrannhet och planering. Samtidigt så är man ofta ivrig att genomföra flytten, man kanske har letat ny bostad länge, och då vill man ju givetvis flytta in så snart som möjligt.

Många börjar planera för den nya bostaden långt innan flyttdatumet kommer, man planerar vilka rum som ska vara till vad, och vad man vill ha för färg på tapeterna och så vidare. Även om det är förståeligt att fokus är riktat mot det nya, och inte mot det gamla så är det viktigt att man inte glömmer bort att den gamla bostaden inte är överlämnad förräns nycklarna har bytt ägare och alla nödvändiga papper är underskrivna.

Även när det gäller ens gamla hem så är det viktigt att man planerar nogrannt, vad man ska ta med till sitt nya boende och inte minst att man planerar inför flyttstädningen. När man ska flytta från ett ställe, så är det ofta några nästkommande boende som flyttar in där istället. Eftersom det rör sig om människor som ska leva en stor del av sitt liv i den gamla bostaden, är det viktigt att den görs i ordning så att den är i toppskick när de nästkommande boende anländer med sina flyttkartonger.

Det är viktigt av hygieniska skäl, men givetvis ockå för att de ska få en så bra start som möjligt i sitt nya hem.

Ifall man är mån om att de ska trivas, samtidigt som man har fullt upp med sin nya bostad så är det en riktigt bra lösning att låta ett städföretag sköta flyttstädningen. Man låter då städföretaget ta över så fort man har tömt sin gamla bostad på alla grejor, och vips så kan man fokusera helt och hållet på det nya hemmet.

Ifall man bor i hyresrätt och hyresvärden vill göra en inspektion så är inte heller det några problem, de flesta städföretag lämnar garanti på sin flyttstädning vilket innebär att det är företaget som åtgärdar en eventuell anmärkning vid inspektionen.

20 Jan 2012