Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och vi har som mål att bli den största och vackraste svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Fördelar med laser hårborttagning

Oönskat hår har varit ett bekymmer för både män och kvinnor sedan länge tillbaka. Hår på fel ställen kan vara mycket pinsamt, speciellt om du är en kvinna. Lyckligtvis finns det en mängd olika sätt att bli av med oönskad hårväxt och en av dessa metoder är genom laser hårborttagning.

Laser hårborttagning är förmodligen den mest eftertraktade behandling för att avlägsna hår. Metoden är effektiv, enkel, snabb - och bäst av allt det är att de kan ge permanenta resultat. Många kvinnor vill prova denna behandling för att avsluta sin livslånga kamp mot oönskat hår. Men frågan är, är laser hårborttagning rätt för dig? Nedan finner du några punkter på vad hårborttagning med laser innebär, för att du klart och tydligt skall kunna se om detta är en metod som skulle kunna passa dig.

1.Prisvärt

Det är nog ganska självklart att en laser maskin kostar mer än andra typer av hårborttagning så som rakhyvlar eller vax, men det finns en stor skillnad och grund till detta. En laser maskin är en investering som du kan ha i flera år, du behöver alltså inte slänga bort den efter ett par veckor och köpa en ny som du måste med till exempel rakhyvlar.

 2.Slipp irritation

Många lider av känslig hy idag och även om du har en helt perfekt hy är det svårt att undkomma biverkningar eller konsekvenser efter hårborttagning. Huden blir lätt irriterad, röd, den kan börja klia eller det kan bildas inåtväxande hårstrån. Men med laser så irriteras din hud inte på samma sätt och du behöver därför inte oroa dig över utslag eller liknande.

 3.Smärtfritt

Med laser hårborttagning slipper du smärta under själva behandlingen och efter. Med till exempel vaxning som metod är det välkänt att smärta är något man måste acceptera. Med rakning är det många som upplever smärta efteråt då det kan bildas inåtväxande hår eller irritation, även under behandlingen kan man lyckas skära sig på ojämna ställen så som hälar, knän eller bikinilinjen.

Detta slipper du om du använder laser som metod vid hårborttagning. Produkter som Silk’n SensEpil är både prisvänliga och effektiva – dessa är värda att titta närmare på.

4.Långvariga resultat

De bästa med denna metod är att den erbjuder och ger dig långvariga resultat. Resultaten blir olika från person till person, för vissa kan håret växa tillbaka fortare än för andra, precis som vårat huvud-hår växer olika. För vissa kan de komma tillbaka efter ett par månader medan det för andra kan ta flera år.

18 Sep 2012