Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och vi har som mål att bli den största och vackraste svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

iPhone 5 får repor? Skaffa ett skal som skyddar

Apple utvecklade ett stort antal iPhone 5 tillbehör som slog nya rekord i föregående månaden. Det såldes mer än 5 miljoner smartphones inom tre dagar efter den lanserades. Detta har lett till en stor efterfrågan av iPhone 5 skal bland konsumenterna för att skydda telefonen från skador. Apple sålde skal som i genomsnitt kostade runt 18$ och inriktar sig på att sälja 58 miljoner iPhone 5 enheter under resten av detta året. Detta innebär att en stor summa skulle genereras från endast iPhone skal.

Även om Apple har bra skal finns det andra alternativ också. Förutom Apples skal kan människor också välja några andra märken och utseenden. Det finns många företag som erbjuder olika alternativ på attraktiva skal. Det är värt att kolla upp.

Om du planerar att köpa en iPhone inom de närmaste dagarna och du samtidigt vill köpa ett nytt och skyddande skal så bör du avvakta. Detta beror på att det finns en brist på iPhone 5 skal på marknaden. Du kommer inte att kunna skydda din prisade besittning från slitage. Det är klokt att vänta tills tillräckligt många skal kommer ut på marknaden och du kan välja ett som du verkligen vill ha istället för att svepas med av impulsen.

Många tillbehörstillverkare tar order och planerar utseende av de nya iPhone skalen och kringutrustning innan mobilen släpps. Men den slutliga utformningen kan endast ses när den blir lanserad.

Enligt uppgifter från ABI Research företaget och rapporter av CNN, köper cirka 38% av smartphone köparna skalet tillsammans med telefonen, och resten av av iPhone användarna köper det lite senare. Därför är perioden då en telefon lanseras mycket viktig tid för skal-tillverkarna.

Även om iPhone 5 är en lysande smartphone, är den fortfarande ömtålig. Chassit får repor väldigt lätt. Du kanske tycker att det är en synd att sätta din iPhone i ett skal, men det är säkert för att skydda din värdefulla enhet. I fall du söker några coola alternativ för skal kan de nya Halloween skalen vara din utväg.

Halloween skal är inte så skrämmande som du kanske tänker. De har oftast bara utformningen av några spöken. Dessa är bland de mer festliga alternativen men där finns många fler när det gäller iPhone 5 skal. Det gäller att hitta sin egna favorit i skaldjungeln.

Om författaren : 

Artikeln är skriven av Robert Clark, en teknisk skribent som skriver om olika prylar. I denna artikel fortsätter han med att diskutera om den nya iPhone 5 och alla fantastiska funktioner.

5 Nov 2012