Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och vi har som mål att bli den största och vackraste svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

iPhone 5 skal - Stort urval

Efter att Apple hade lanserat iPhone 5 var tredje parts tillbehör-tillverkare upptagna: de lanserade sina nya erbjudanden för att hjälpa, skydda och ändra utseende på den nya enheten.

Belkin har lanserat en rad iPhone 5 skal och andra iPhone tillbehör. Bland dem finns det en ny View Case, med en transparent konstruktion att visa upp den nya bakplattan av enheten och samtidigt att skydda den mot stötar och repor. Den kostar runt 200 SEK.

QDOS har lanserat sitt utbud av polykarbonat skal till iPhone 5 , inklusive Metallics och Smoothies. Skalen är inte de tunnaste, men de är bra gjorda och passar bra.

Det finns många skal som kostar under 200 kronor. Klicka här för att se mer.

Den brittiska tillverkaren Proporta har lanserat en rad iPhone 5 skal som nu finns tillgängliga.

För dem som letar efter ett enkelt sätt att skydda baksidan av sin iPhone 5 har Proporta släppt ett hårt skal som finns i fyra olika färger.

Otterbox har uppdaterat sitt sortiment för att omfatta nya erbjudanden för Apples senaste iPhone. De nya skalen inkluderar Prefix, ett skyddande skal med ett yttre skikt av gummi samt gratis skärmskydd.

Defender, Commuter och Reflex serierna från Otterbox har även uppdaterats för iPhone 5.

Teamet på Cygnett har också varit upptagna med att lansera iPhone 5 tillbehör. Bland de nya produkterna finns ICON-Heaven - Skal med en helt ny design från animatör Nathan Jurevicius (Scarygirl) .

Dicotas hårda skal är tillverkade i slagtålig plast, medan Slim Covers är utformade för att ge skydd åt telefonen utan att göra den skrymmande.

Om du letar efter något lite roligare, har Griffin lanserat sin Animal Parade serie av iPhone 5 skal. De udda skalen är gjorda i silikon och du kan ladda ner appen Animal Parade för att lägga till matchande bakgrundsbilder till din hemskärm och även låsskärmen.

I enlighet med djurtema har Case-Mate inlett sin Creatures serie för iPhone 5, som inkluderar en apa, panda, pingvin, påfågel, elefant, giraff, tiger, flamingo och björn. De söta skalen är tillgängliga till runt 260 kronor.

Företaget Tech21 har också lanserat sin Impact Band serie. Skalen kostar runt 260 kronor och hål skärs ut för kameran och alla andra ingångar till telefonen.

Om du är ägare av den senaste iPhone:n är jag säker att du kommer att hitta ett skal som bäst passar in på dina krav.

20 Jan 2013