Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och vi har som mål att bli den största och vackraste svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Kul och unik design av äggkopp

Satt och surfade på nätet och hittade en rolig produkt som kanske tilltalar de flesta. Det är ju olika hur man äter sina ägg, en del tar dom direkt från grytan, skalar dom och på med lite salt och mums i munnen. Vissa tar sitt ägg och delar upp dom i äggskivaren och lägger på sin smörgås med lite kaviar. Andra ställer dom i en äggkopp och avnjuter dom antingen med salt eller en klick kaviar.

Oavsett hur du äter ditt ägg så är det en njutning om man gillar ägg. Sedan så tillagar ju alla sina ägg lite olika, ett sätt som jag brukar använda är följande: lägg äggen i kallt vatten, låt koka upp och koka exakt i en minut, ta av från spisen och låt äggen stå i det varma vattnet 9 minuter. Äggen blir perfekta!! Du har säkert ditt sätt att koka det perfekta ägget, men testa gärna mitt!

Tillbaka till den unika designen på äggkoppen, den är formad som en spermie och är gjord helt i silikon. Den finns i fyra olika färger; röd, vit, svart och lime grön. Den säljs i förpackningar om två. Man kan ju undra hur pass "eggande" denna produkt kommer att vara, men lite skoj är den.

Och även om man inte själv vill ha den så kan det vara en rolig present att ge bort till någon man tycker om. Att ställa fram en spermieformad äggkopp tror jag kommer att locka till skratt och lätta upp stämningen runt frukostbordet eller vilken bjudning som helst för den delen.

Även om påsken är över och vi närmar oss sommaren så fungerar denna äggkopp bland dina köksgeråd. Bakom designen för äggkoppen står företaget Starling & Grobba och jag väntar med spänning på deras nästa produkt, vad det nu kan bli? De har nyligen öppnat sin webbshop på www.norrform.com och där kan man kan gå in och kolla på den roliga produkten!

7 Apr 2013