Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och vi har som mål att bli den största och vackraste svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Låna pengar till det du behöver

Ibland kan det vara så att man har behov av att köpa något, som kostar lite mer än vad man har i kontanta medel själv. Kanske är det en semesterresa som hägrar, eller så måste du laga bilen. Genom att låna pengar hos Bank Norwegian så kan du göra det möjligt att i förtid åka på den där resan eller laga bilen, utan att behöva spara till det. Dessutom kan du med ett lån sprida ut kostnaderna över en längre tid.

Hos Bank Norwegian kan du låna mellan 5 000 och 400 000 kronor utan säkerhet och utan frågan vad du ska använda pengarna till.

Ansökningsprocessen sker på Bank Norwegians hemsida. Du fyller i lånebelopp, personnummer, e-post och ditt mobiltelefonnummer. Du kan även fylla i en medsökande. Genom att vara två som söker ökar chansen till att du får ett lån, samt till en bättre ränta. Räntan är individuell och beräknas efter att en kreditprövning görs. Utöver en kreditprövning, så måste du vara minst 18 år gammal och inte ha några betalningsanmärkningar för att få ett lån. Du måste även ha varit folkbokförd i Sverige under de senaste 36 månaderna.

Efter att du har fyllt i alla dina uppgifter och identifierat dig med bank-ID, så får du upp ett erbjudande på skärmen. Du kan sedan via ”mina sidor” följa ansökan om du väljer att acceptera erbjudandet. Du kan komma att behöva komplettera med anställningsbevis eller annat, men du ser exakt vad du ska skicka in, genom dina sidor. Efter att ansökan är fullständig så tar det 0-2 dagar tills att lånet betalas ut på kontot. Om du i ansökan fyllde i att du ville lösa andra lån och krediter, så görs detta först. Sedan kommer den eventuella resterande summan att sättas in på ditt bankkonto.

Bank Norwegian

I Norge har Bank Norwegian funnits sedan 2007 och sedan 2013 här i Sverige. Bank Norwegian AS är ett dotterbolag som är helägt av Norwegian Finans Holding ASA. Du kan hos Bank Norwegian ansöka om privatlån eller ett kreditkort med en kredit på upp till 100 000 kronor. Kreditkortet ger dig även tillgång till en internetbank.

22 Sep 2015