Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och vi har som mål att bli den största och vackraste svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Norska kläder och one piece

Många har aldrig hört talas om eller hört väldigt lite om norska kläder då detta inte är speciellt stort för tillfället. Men faktum är att norska kläder är någonting som växer i popularitet världen över. Framför allt i dem europeiska länderna. En viktig drivkraft i detta beror till viss del på One Piece. För den som inte riktigt vet vad en One Piece är för någonting så är det en dräkt som sträcker sig över hela din kropp när du bär den och den är också hängigt sydd. I de norska skidorterna har det blivit allt mer normalt att träffa på sådana här dräkter för vad passar inte bättre än en varm One Piece i skidbacken?

Förmodligen är det just denna dräkt som satte fart på den norska klädmarknaden eftersom dräkten blev omåttligt populär när den lanserades världen över och kändisar som exempelvis Paris Hilton bär den emellanåt. Skidkläder är någonting som Norge länge har utvecklat eftersom detta land har mer eller mindre profilerat sig genom att vara allmänt skidintresserade. Dels för att dom är det land i Norden med riktigt bra och häftiga skidbackar men också för att många bra skidåkare kommer ifrån landet.

Estland, Lettland och Litauen är tre länder som blivit väldigt intresserade av den norska handeln på senare tid. Troligen beror det på att dom inte har varit särskilt förtjusta i att importera kläder från andra nordiska länder som Danmark och Sverige. Av någon anledning har dom fattat intresse för Norge och vad detta beror på är ännu inte helt klart.

Så hur länge tar det tills vi får in mer av det norska modet i Sverige? Vi har redan kommit en bra bit på vägen eftersom One Piece redan säljs i Sverige och många företag säljer även kopior av dräkten. Även om dessa One Piece kopior inte alls är lika populära som originalet är det någonting som vi svenskar tycker väldigt mycket om. De så kallade "experterna" kring mode har ingen exakt och klar slutsats om hur länge One Piece-modet kommer vara populärt i Sverige och övriga Skandinavien eftersom det alltid finns en delad uppfattning om ett klädesplagg. Det finns två kategorier skulle man kunna säga. Antingen personer som älskar One Piece eller personer som avskyr den.

Den är helt klart otroligt intressant på marknaden.

Ungdomarna i Norge tar sitt mode väldigt seriöst och därför också skapat lite av sin egna stil i landet. Än finns det inget bra namn för detta mode eftersom det är ganska unikt. Men en sak är säker, du kommer tveklöst att få läsa om det inom de närmaste månaderna eftersom många företag i Sverige redan börjat importera dessa kläder och planerar att marknadsföra dom till sommaren. Det är i alla fall vad som har ryktats på olika modebloggar på nätet hittills. Men ingenting har bekräftats såhär långt.

14 Jan 2012