Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och vi har som mål att bli den största och vackraste svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

One Piece - fortfarande väldigt populärt!

One Piece har nu funnits i flera år. Ändå har plagget fortfarande inte tappat sin popularitet. Självklart är hypen inte lika stor som den var för 2 år sedan, men de flesta medelålders och neråt vet exakt vad man syftar på när man säger One Piece.

Genom åren har man diskuterat mycket om att mysdräkten är stillös och att man inte borde ha den på sig utanför hemmet. Det har alltid funnits två sidor, de som älskar sin One Piece och kan tänka sig att ha på den vart som helst och den andra sidan som ser det mer som ett mysplagg som egentligen bara borde bäras i hemmet.

Jag tycker man begränsar plaggets användningsområden ganska mycket i den debatten. Dels är det en helt annan situation när det gäller One Piece till barn, men man glömmer också väldigt många situationer där One Piecen är ett väldigt praktiskt plagg.

Till exempel, många använder sin One Piece när de är på resande fot. Har man en 20 timmars flygning kan det vara väldigt skönt att sitta i en mysdräkt istället för ett par jeans. En One Piece är också väldigt bra att använda som överdrag efter träning om man inte direkt har tillgång till dusch efter träningspasset.

Det finns många fler användningsområden, men överlag bör man kunna använda One Piecen i sådana situationer där stil eller modetänk inte är speciellt relevant. För tittar vi på modevärldens åsikter om One Piecen är de mestadels negativa. Antagligen beror det på att det inte går att göra speciellt mycket med själva plaggets form. Det enda som egentligen kan förändras på en One Piece plagget är designen. Dessutom är de massproducerade vilket modevärlden inte heller brukar vara speciellt förtjusta i.

Ändå kan vi idag säga att företaget som skapade plagget har slagit sig in på klädmarknaden och tillverkar inte längre bara One Piece utan dem har även börjat med vanliga kläder. Förhoppningsvis kan de i framtiden bli relaterade till det och inte bara till mysdräkten.

 

4 Jan 2013