Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och vi har som mål att bli den största och vackraste svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

One piece - Varför gillar vi one piece?

Ni har väl alla hört om de senaste årens fluga? Nu tänker du - "Eh, finns ju många såna!" men nu ska vi inte vara sådana. Enligt mig så lär man veta vad en one piece är om man vistats utomhus de senaste... 5 åren. För det är väl ungefär så länge som denna jumpsuit varit känd? I alla fall, om du vet vad en sparkdräkt är, så lär du veta vad en one piece är, för one piece är precis samma typ av plagg, skillnaden är bara att den är till för vuxna.

Jag utgår ifrån att du som läser detta, ungefär vet vad en one piece är för något, men du som inte har så bra koll ska jag försöka förklara lite närmare vad detta fenomen är.

En sparkdräkt av detta slag, är en mjukisbyxa som är ihopsatt med en luvtröja, även kallad hoodie. Detta gör att det blir en heldress, dvs att den täcker hela kroppen. Varför man nu vill klä sig i en sådan dress är kanske ofattbart för dig, men jag tycker faktiskt själv att en one piece är ett riktigt genialiskt plagg då den verkligen är perfekt att mysa i.

Tänk dig en kall vinterkväll när du nyss kommit hem från jobbet, och du vill bara vara... Ja, dig själv en stund. Då blir det ofta att man tar på sig närmaste t-shirt och några sköna byxor. Visst, det är inget fel i det, men i en one piece så kan man mysa som en kung!

One piece för barn

Som jag nämnde ovan, är ju one piece en sparkdräkt för vuxna, men det har tydligen inte hindrat företagen från att skapa en one piece för barn. Barn ska ju se ut som vuxna, det är ju gulligt tycker mammorna (tydligen). Idag finns flera butiker och framför allt webbutiker som säljer one piece för barn.

Jag kan faktiskt tänka mig att min framtida unge går runt i en one piece för barn, för de kan ju vara riktigt söta med sina fina färger och motiv. Men ska jag köpa en one piece till mitt barn, vill jag ändå ha lite häftigare motiv. Kanske med bandlogo's på?

23 Mar 2012