Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och vi har som mål att bli den största och vackraste svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Rullbanor underlättar arbetet

När man hanterar backar, paletter och pallar samt andra stora gods så kan man med fördel ta hjälp av rullbanor. Inte bara sparar man en massa tid om man har hjälp av rullbanor i sin verkstad, man sparar framför allt sina arbetares hälsa. På Lagergiganten hittar du ett brett utbud av allt för verkstaden och lagerverksamheten, däribland givetvis också rullbanor.

Om våra rullbanor

lagergiganten.se hittar du bara rullbanor av allra högsta kvalitet , som med alla produkter. Vi som driver Lagergiganten är mycket måna om att representera såväl kvalitet som omfång i utbud, vi vill vara den enda leverantör av lager- och verkstadsinredning du behöver.

När det gäller just rullbanor så är de vi säljer konstruerade med stålrullar som på tryggt och effektivt sätt transporterar dina varor och verktyg från en punkt till en annan. Hjulen har bromsar vilket ökar stabilitet och därmed också säkerhet för såväl varor som personal. Tack vare rullarna positionering, något högre än ramen, så kan du med lätthet transportera varor på våra rullbanor som har större mått än rullbanorna själva.

Om oss

Lagergiganten är en onlinebaserad butik med ett mycket stort utbud av varor och inredningsprodukter för lager- och verkstadsverksamheter. Butiken öppnades av två barndomsvänner som upplevde ett tomrum på marknaden för denna typ av produkter. Visionen var att driva en butik där allt som behövs för denna typ av verksamheter gick att finna, och att man samtidigt aldrig kompromissar med kvalitet. Som grädde på moset är priserna alltid pressade.

Alla varor som säljs kommer med en garanti på mellan 1 och 5 år. Leveranserna sker snabbt och effektivt med DHL och du som vill handla på faktura slipper fakturaavgifter.

Lagergigantens support finns tillgänglig för att svara på dina frågor och hjälpa dig med allt du kan tänkas behöva.

3 Dec 2015