Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och vi har som mål att bli den största och vackraste svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Säkerhetsgolv från Altro

Om ditt golv ibland blir smutsigt eller halt så bör du fundera på att skaffa ett halkfritt golv. Om förhållandena inte är helt perfekta så är det viktigt att ha ett säkert golv.  Med tiden så kommer golv som en gång varit ganska säkra att slitas och bli mer riskabla att vistas på. Hur ser det ut i din lokal? Ta med dessa faktorer i din riskbedömning:

Du måste till exempel bedöma: om golvet sluttar, används vatten i rummet, hur mycket stänk det finns, är golven våta efter städning eller om golvet är jämt.

Har du något av följande problem bör du överväga att skaffa ett halkfritt golv.

Arbetsgivaren har ansvaret för hur säkert det är på jobbet. Arbetsgivaren är också ansvarig för gäster, kunder och leverantörer. Alla ramper, trappor och golv måste vara säkrade. Lutningar och upphöjningar på golvet får inte finnas. Det anställdas säkerhet får inte hotas av osäkra golv.

Dyrt att halka

Det kostar mycket med halkolyckor. Halka är den största orsaken till sjukfrånvaro och kostliga skador. Olycksfall som dessa kostar arbetsgivare ungefär 750 miljoner kronor per år.

Säkerhetsgolv från Altro

Vi är störst i världen på säkerhetsgolv. Altro finns i 75 olika länder och företaget har mer än 600 anställda. Genom expertis och innovation så levereras golv som överträffar kraven som är satta för säkra golv. Golven är stegsäkra och ser snygga ut även när de har använts en lång tid. Deras uthållighet testas noga och de håller garanterat en bra stund. Säkerhetsgolv från Altro passar bland annat bra inom äldreboende, matsalar och som industri golv.

Nöjd-Kund-Försäkring

Altro har en så kallad nöjd-kund-försäkring. Detta betyder att vi lovar att leverera högsta kvalitet på allt vi gör, från installation till underhåll. Produkterna som används är också av högsta kvalitet.

Golven från Altro är vattentäta och förebygger tillväxt av bakterier.

Golven är lätta att underhålla med hjälp av vår egna special teknologi.

Golven är helt stegsäkra vilket gör att du inte halkar även om golvet är smutsigt och blött.

Golven är ljudisolerade och bekväma.

Golven har en lång hållbarhet som har bevisats i tester.

2 Jan 2013