Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och vi har som mål att bli den största och vackraste svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Skaffa ett skal till din iPhone 4s!

En väldigt populär telefon idag är Apples iPhone. Den finns i flera utföranden, där den senaste heter Apple iPhone 4S. Det är en bra telefon, med bra skärm och bra kamera. Den har också väldigt bra batteritid.

Men det finns en sak med iPhone 4s som kanske är mindre bra, och det är priset. Det är en ganska dyr telefon. Och om man skulle tappa den, blir det väldigt tråkigt. Tänk om glaset skulle spricka eller om du skulle få fula repor.

Men det finns en lösning, köp ett skal!

Det finns ett väldigt stort utbud av skal till iPhone 4s. Det finns de skalen som skyddar väldigt bra, och så finns det skal som kanske inte skyddar lika bra, men samtidigt är otroligt fina. Skal som glittrar, skal som är rosa eller skal med olika motiv.

Sen finns det även olika typer av material. Det finns silikonskal, det finns hårda skal och det finns TPU-skal. Och även dessa skal finns i olika utföranden och färger.

Med ett skal så tål din telefon mycket mer, men om du skulle tappa den kan inte ett skal garantera att telefonen inte går sönder, dock skulle det garanterat hjälpa otroligt mycket.

Fast skalen skyddar ju bara baksida, hur skyddar man då skärmen? Det går också!

Med ett skärmskydd till iPhone 4s så kommer din skärm vara repfri från första dagen. Skärmskyddet kommer knappt att märkas, och skulle du tappa telefonen ökar chansen att skärmen inte går sönder!

Så varför tveka? Skaffa ett skärmskydd till din telefon idag! Och glöm inte att köpa ett skal till. Inte bara för att din telefon ska vara skyddad, utan för att göra så din telefon sticker ut ur mängden. Detta för att du ska synas och att din iPhone ska bli mer personlig.

Och kom ihåg, när iPhone 5 kommer ut på marknaden, glöm då inte att köpa ett skal!

1 Mar 2012