Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och vi har som mål att bli den största och vackraste svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Tandblekning – Att tänka på före och efter behandling

En tandblekning är en enkel och effektiv process som gör så att dina tänder blir vitare. Det finns olika metoder och behandlingar för att bleka tänderna, och du kan välja mellan att göra det hemma på egen hand eller på en professionell klinik. Det finns dock en del saker som är värda att tänka på innan du gör en tandblekning. Dessa saker kan göra så att du både slipper framtida problem med dina tänder, men även så att du får ett mer långvarigt resultat efter blekningen.

Det du först och främst bör se till är din munhygien. Det är väldigt viktigt att du har en bra munhälsa, där eventuella fyllningar är av god kvalitet. För att slippa värk och problem efter en tandblekning är det även väldigt viktigt att du ser till att du inte har hål i tänderna. Hål som exempelvis inte har lagats eller som har lagats på fel sätt, kan inflammeras då blekmedlet tränger in i tandens inre. Du bör även se till så att du har ett friskt tandkött, samt att eventuell tandsten tagits bort. Detta leder till ett mer långvarigt resultat efter din tandblekning.

När du väl har blekt dina tänder, så vill du självklart att de ska hålla sig vita så länge som möjligt. Detta kan du själv påverka genom att undvika viss mat och dryck, såsom exempelvis kaffe och te, men även tobak.

Efter behandlingen kan dina tänder kännas ömma, och bli extra känsliga för värme och kyla. Detta går bort en kort tid efter behandlingen, men kan även lindras med vissa tandkrämer som verkar mot ilningar i tänderna. Efter din tandblekning kan det också vara bra att försöka använda fluorskölj eller liknande, eftersom det stärker dina tänder.

Vill du ha mer information om tandblekning rekommenderar vi vitaretander.nu som är den största sajten om tandblekning hemma.

 

8 Feb 2012