Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och vi har som mål att bli den största och vackraste svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Tjäna pengar med

Snabbväxande verksamhet för den rätte

En av de snabbast växande affärsmodeller som man kan bedriva online nuförtiden är återförsäljning av diverse media med eller utan återförsäljarrättigheter. E-böcker, e-ljudböcker, videokurser med flera för återförsäljning är den nya generationens digitala produkter för försäljning.

Digital information som är till försäljning på internet tillgodoser den stora efterfrågan på information som finns på Internet. 80% av de som går ut på nätet gör det för att hitta information som hjälper dem svara på specifika frågor eller lösa problem som hindrar de från att nå sina mål. 

Faktumet är att e-handböcker, ljudböcker och utbildningsvideos hjälper hundratusentals människor världen över att åstadskomma det de vill uppnå.  Och det är där du kommer in i bilden. Genom att bistå marknaden med digital informationsmaterial.

Det finns tusentals böcker av hög kvalitet som täcker ett brett spektrum av ämnen (marknadsföring, självhjälp, förförelse, hälsa, näringsliv, kärlek, sex, osv.) Material som har en hög nivå av kvalité och som presenteras med hjälp av modern teknik och metoder riktas till specifika målgrupper och marknader.

Digital media med återförsäljarrättighet är ett mycket attraktivt sätt som lätt fångar upp uppmärksamheten hos din målgrupp eftersom de får beprövad och även konkret kunskap presenterat på ett enkelt och lättförståeligt sätt.

Det är inget att dölja att jag själv sysslar med den här verksamheten. Jag har upptäckt att marknaden är enorm och på väldigt kort tid har jag lyckats tjäna mycket pengar. Jag har kommit underfund med att bara min fantasi och beslutsamhet sätter gränserna. Jag gick länge och funderade på en affärsverksamhet som jag kunde ägna mig åt på min fritid.  Jag skapade en nätbutik som säljer fysiska produkter (kalsonger för killar) men inget slår den här verksamheten. Läs och avgör själv om det kan vara någonting för dig.

Här följer tre steg till dig som funderar på att komma igång:

1. Du måste sikta in dig på en specifik målgrupp och marknad

Skapa tex. en blogg riktad till din målgrupp och publicera relaterade inlägg, skriv artiklar som relaterar till din produkt, använd dig av youtube för att marknadsföra dina produkter. Ta till exempel den här sidan. Där har man fokuserat på området kring sex, relationer och kärlek.

2. Marknadsför dina produkter

Du kan sälja dina produkter individuellt eller tillsammans med andra produkter i form av paketerade erbjudanden. Erbjud även bonusproduketr för att öka värdet. Detta för att uppnå ett oemotståndligt erbjudande. Tillsammans med den sålda produkten följer där självklart med en licens som är själva rättigheten som ger dig lov att sälja produkten. I och med detta behåller du hela vinsten. Du köper produkten en gång men kan sälja det vidare gång på gång.

3. Förnya dina erbjudanden

Bearbeta kunderna som redan har köpt en produkt av dig via e-mail. Erbjud nya produkter och erbjudanden. Har de handlat av dig en gång är chanserna mycket stora att de handlar av dig igen.

Fördelarna

Låg investering. De flesta e-böckerna eller video kostar mellan 70 och 400 kr beroende på om det är PDF eller video format, storleken på filen mm. Köper du material med Mater resell rights kan du dra fördelarna på två olika sätt. Antingen säljer du produkten till din kund för privat bruk eller så säljer du vidare rättigheten ifall din kund vill sälja vidare materialet.

Med din första försäljning har du fått tillbaka pengarna du investerade när du köpte din produkt. Sedan är det bara ren vinst för dig.

Nackdelar

I den här verksamheten är konkurrensen den enda nackdelen. Men dra nytta av detta. Du kan lära dig mycket av dina konkurrenter. Samma produkter som dina konkurrenter säljer kan du "rea" ut.  Lägg till fler bonusar eller skapa bättre erbjudanden. Översätt din sida med produktbeskrivning till flera olika språk för att nå fler kunder.

Möjligheterna är oändliga. Bara din fantasi sätter gränser för hur du ska marknadsföra dig. Allt handlar om att skapa trafik till din sida. Det gör du genom att se till att fler länkar till dig eller att du nämns i olika sammanhang på nätet. Tänk på att alla försäljningar efter första försäljningen är 100 % vinst.

Det var lite kort om Resell Rights, Master Resell Rights och Private Label Rights.

 

23 Apr 2012