Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och vi har som mål att bli den största och vackraste svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Tjäna pengar på aloe vera

En av de största trenderna i modern tid är hälsa. Aldrig förr har vi lagt så mycket pengar på gymkort, personliga tränare, kosttillskott och andra hälsoprodukter. Det har även blivit allt mer populärt att man vill ha naturliga ämnen (och helst ekologiska) i den kost vi stoppar i oss.

Ett företag som verkligen ligger i framkant när det kommer till naturliga hälsoprodukter är Forever Living Products. Detta är ett amerikansk direktförsäljningsföretag som har stora odlingar av Aloe Vera i Texas. Av Aloe Veran producerar sedan företag olika hälsoprodukter och även hudkrämer samt viss kosmetika.

För att sälja produkterna så har man byggt ett globalt nätverk av oberoende återförsäljare. Bland de mest populära produkterna i Forevers sortiment märks ”den gula dunken” som innehåller en Aloe Vera Juice. Det är dock inte vilken juice som helst utan detta är färskpressad Aloe-Gel som i stort består av 100 % ren och äkta Aloe Vera.

Denna juice dricker man morgon och kväll (dosering: ungefär ett snapsglas) detta bidrar till ett välbalanserat tarm- och magsystem. En annan mycket populär är den så kallade ”Aloe Vera Gellyn” som är en genomskinlig hudkräm som består av mycket koncentrerad Aloe Vera och inga tillsatser såsom parfym och liknande. Denna hudkräm funkar riktigt bra om man vill dämpa rodnar på huden vid exempelvis solsveda, myggbett, brännskador och så liknande.

Aloe Vera Juicen och Aloe Vera gellyn är nog de mest populära produkterna från Forever men företaget erbjuder även en mängd andra produkter såsom kosmetika, kosttillskott, schampo och omega 3. Om man gillar produkterna och dessutom vill tjäna pengar genom att rekommendera dem så finns även möjligheten att ansöka om att bli oberoende återförsäljare av Forever Products sortiment.

Vi hoppas du lärt dig lite mer om Aloe Vera-produkter och företaget Forever Living Products som är världsledande inom denna produkt-kategori, genom att ha läst denna artikel.

22 Sep 2013