Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och vi har som mål att bli den största och vackraste svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Tre sätt att få extra inkomstkällor

Att tjäna extrapengar är alltid skönt, och att ha en eller flera extrainkomster där man tjänar pengar vid sidan om sitt ordinarie arbete gör att man kan få lite mer pengar att röra sig med varje månad. Det finns flera olika sätt att tjäna extrapengar på, och nedan kan du läsa om tre olika typer av extrainkomster som man kan tjäna pengar på.

1.Sälj saker på nätet

Att sälja saker på nätet är ett mycket bra sätt för att tjäna pengar snabbt. Det finns mängder utav sidor på nätet där man kan sälja såväl begagnade som nya prylar, och de två vanligaste sidorna för detta är Blocket och Tradera. Genom att importera billiga prylar från exempelvis Asien eller billig elektronik från USA så kan man tjäna en rejäl extrainkomst genom att sedan sälja vidare sakerna till privatpersoner i Sverige. Detta är ett roligt extraknäck som man faktiskt kan tjäna ganska mycket pengar på, om man gör det på rätt sätt!

2.Skapa hemsidor

Att tjäna pengar genom att skapa hemsidor är faktiskt lättare än vad det kanske låter. Idag finns det många hjälpmedel och system där man kan skapa en hemsida genom bara några få klick. När man väl skapat hemsidan så gäller det att fylla sidan med så mycket nyttig information som möjligt, så att besökare hittar till sidan. När man fått upp en stabil ström med besökare som dagligen besöker sidan så kan man placera reklam på sin hemsida. Genom att göra detta kan man relativt enkelt tjäna några tusen kronor varje månad.

3.Spela nätpoker

Att spela nätpoker för att tjäna pengar är något som kanske inte passar alla. Att försöka tjäna pengar på poker är ändå ganska roligt, och det finns dock stora möjligheter till att få en extrainkomst om man är duktig. Genom att börja spela på några insatsnivåer under sin egen, där det oftast finns lite sämre spelare, samtidigt som man endast spelar sina säkra händer så kan man faktiskt tjäna ganska mycket pengar. Man måste dock komma ihåg att poker är ett spel där relativt mycket tur spelar in på ifall man vinner eller inte, och man bör därför aldrig satsa mer pengar än vad man har råd att förlora.

14 Feb 2012