Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och vi har som mål att bli den största och vackraste svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Varför iPhone 5 rekommenderas

När Apple lanserade iPhone 5 blev många datanördar besvikna eftersom att de trodde att det skulle bli revolutionerande. Men det har visat sig på efterhand att telefonen ändå blev revolutionär. Den har ett fantastiskt fodral som har större betydelse än dess övriga delar. Om du är osäker på om du ska köpa en iPhone 5 eller inte, övervinn ditt tvivel och införskaffa en. Du kommer inte att ångra dig så snart du fått spendera en hel dag med den. Apple har införlivat nya funktioner i iPhone 5, som lanserades i september 2012.

Den nya 5an har lite förändringar från de tidigare modellerna. Den är lite tunnare och lättare med en kombination av en något större skärm. Displayen är 10,2 cm vilket bara är 1,25 cm större än de äldre modellerna. Fodralet består av aluminium, den vita modellen med en "rå" aluminiumyta medan den svarta modellen har en beläggning med kolsvart yta. Resten av funktionerna, som det främre utseende och bredd, är precis samma för att hålla den liknande sina föregångare och för att man ska ha samma känsla i sin hand.

Skärmstorlek: Pixlarna är 1135-640 som möjliggör visningen av den femte raden med ikoner på skärmen. Skärmen är jämförelsevis ljusare än de andra modellerna och har en ”retina display”, vilket gör det möjligt för ögat att urskilja pixlarna. Med distinkta färger ser videon på iPhone 5 fantastisk ut. App-utvecklarna måste vara mer avancerade och bekanta med den nya iPhone5.

De måste komma med ny mjukvara för att göra apparna kompatibla med den nya 5an. Apple hyllades med jubel för att iPhone 5 är mer lyhörd och sprudlande och även är dubbelt så snabb som iPhone 4S, så att du nödvändigtvis inte måste vänta på någonting. Apparna fungerar snabbt och spel kan spelas med extrem jämnhet.

iPhone 5 ansluter snabbare till nätverksanslutningar. Detta är en av de viktigaste funktionerna i iPhone 5. Till skillnad från andra iPhones ger de senaste anslutningarna i 5an bättre upplevelse när du väljer att visa komplicerade webbsidor, videor och ström.

Den stöds med hög nedladdningshastighet. Kombinationen av en snabb processor och grafik ger det goda intrycket av smartphonen.

Kamera: Kameran på 8 megapixlar är som på 4S, men det finns några förändringar som gör skillnaden. Med låg-ljuskänslighet är 5an introducerad med inslag av panoramabilder som när man tar en bild, sammanflätas det automatiskt flera bilder tillsammans. Apple har infört det senaste mobila operativsystemet (iOS 6) som har flera faciliteter med väldigt få nackdelar.

Det finns många fler bekvämligheter i iPhone 5 där de ovannämnda bara är några få. Telefonen är populär och har upprätthållit detta på grund av funktioner som att fästa bilder från e-post, funktion som gör det möjligt att svara på ett telefonsamtal och SMS:a samtidigt och det förbättrade gränssnittet för Bluetooth.

Ytterligare funktioner i iPhone 5 är Passbook, boardingkort, biobiljetter och andra transaktionsintensiva liknande dokument.

Om författaren:

Artikeln är skriven av Robert Clark, en teknisk skribent som skriver om olika prylar. I denna artikel fortsätter han med att diskutera om den nya iPhone 5 och alla dess funktioner.

 

28 Oct 2012