Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och vi har som mål att bli den största och vackraste svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Vart finns One Piece för barn billigt?

Om du är ute efter att köpa en One Piece till barn kan jag redan nu säga att det inte är så enkelt. När One Piece skapade barnmodellen räknade de inte med att efterfrågan skulle bli så otroligt stor som den har varit den här vintern.

Därför hamnade man på efterkälken och det blev svårt att få tag i en One Piece barnmodell till ungarna. I den här artikeln tänker jag ge er råd vart det går att köpa One Pieces till lite billigare pris.

One Piece barn hos Hm, Stadium och Lindex

I Sverige är det de stora affärerna som gäller. Precis som alltid när något nytt mode dyker upp är HM, Stadium och Lindex inte långt efter. De har alla tre gjort One Piece kopior som de säljer till lite olika priser. Det alla har gemensamt är att de bara kostar hälften av vad orginalet kostar. Frågan är dock vad man prioriterar, det är allmänt känt att orginal One Piece oftast har bättre kvalité än kopiorna.

Dock så är det kanske mera värt att köpa en kopia när man ska ha en One Piece barn. Våra barn sliter nämligen otroligt mycket snabbare på sina kläder än vad vi vuxna gör. Dessutom så växer de även ur sina mysdräkter ganska snabbt också. Det gör det ganska ovärt att köpa en One Peice orginal för hela 1500 kronor.

Mitt tips till er som alltså vill köpa en billig One Piece barn är att bege er till Sveriges större klädkedjor. De har alltid kopior av det senaste. Kanske lite sämre kvalité, men otroligt mycket billigare. Man får helt enkelt fundera på hur viktigt det är med riktiga märkeskläder eller om det går lika bra med en kopia. Just i det här fallet, då det handlar om kläder till våra barn, så skulle jag antagligen köpa kopian.

Sen när bryr sig 10 åringar om de har märkeskläder på sig eller inte ?

20 Apr 2012