Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Bloggknapp/Textlänkar

Om du driver en egen hemsida/blogg samtidigt som du gillar Artikelparadis.se så skulle vi bli oerhört glada om du hade viljat länka tillbaka till oss från din egen sajt. Vår artikelkatalog växer sig starkare för varje webbsida eller blogg som väljer att länka hit och detta innebär att samtliga länkar i artiklarna blir mer värda när dessa indexeras (hittas) av sökmotorer. Detta är perfekt för dig som skriver artiklar! Vi har därför skapat en liten bloggknapp som du enkelt kan klistra in på din webbplats. Här nedanför ser du hur den ser ut.

Artikelparadis

För att knappen ska synas så behöver du lägga in följande kod på din blogg eller hemsida.

<a href="https://www.artikelparadis.se/"><img title="Svensk Artikelkatalog" src="https://images.staticjw.com/art/4457/artikelparadis.png" alt="Artikelparadis" /></a>

Det enda du behöver göra är att kopiera koden som du ser här ovanför, klistra sedan in den som en widget/gadget på din egen webbplats där du vill att knappen ska synas. Klicka på spara och sen är du klar! Det är faktiskt inte svårare än så.

Men kom ihåg, för att knappen ska fungera korrekt är det väldigt viktigt att du inte ändrar någonting i koden här ovanför. Då riskerar det att bli helt galet.

Föredrar du att länka med vanliga textlänkar istället ? Ingen fara, det går precis lika bra! Här nedanför hittar du lite förslag på hur dessa textlänkar kan se ut. Du kan givetvis länka hur du vill och känner för men det är fritt fram att använda sig av våra förslag som vi presenterar här.

<a href="https://www.artikelparadis.se" title="svensk artikelkatalog">Svensk Artikelkatalog</a>

Länken ovanför kommer att se ut på följande sätt: Svensk Artikelkatalog

<a href="https://www.artikelparadis.se" title="artikelkatalog">Artikelkatalog</a>

Länken ovanför kommer att se ut på följande sätt: Artikelkatalog

<a href="https://www.artikelparadis.se" title="artikelparadis">Artikelparadis</a>

Länken ovanför kommer att se ut på följande sätt: Artikelparadis

Hoppas att du vill använda dig av antingen bloggknappen eller någon utav de olika textlänkarna för att hjälpa oss att växa. I längden kommer det inte bara att gynna oss, det kommer att gynna dig och alla andra skribenter när nya artiklar publiceras. Du kommer att kunna få starka inlänkar som pekar tillbaka till dina webbprojekt från Artikelparadis.se i framtiden !