Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Fördelar med artiklar

Varför ska man egentligen lägga ner tid på att skriva artiklar och skicka in dom till artikelkataloger ? Vilka är fördelarna ? Vad får man ut av det ? Jag vet, har du hittat hit så har du säkert också en massa frågor som du vill ha svar på. Ta en kopp kaffe, värm en kanelbulle och sätt dig till ro. Låt oss förklara allting.

När du har skapat en ny sajt om exempelvis larmsystem och skrivit ihop informativa artiklar som tillför något av värde för dina besökare så vill du gärna att dina besökare ska hitta din sajt på ett enkelt sätt också, inte sant ? Stora företag har råd att annonsera för tusentals kronor varje dag och det är just detta dom gör också. På detta sätt syns och hörs dom väldigt bra och på så sätt får dom också nya kunder att köpa deras produkter och tjänster.

Men alla har inte sådana resurser ! Man får helt enkelt ta till olika tips och trix som är gratis och det är just här som artikelkataloger blir så värdefulla.

Fördelar med att skriva artiklar

Ponera att du har optimerat din sida för sökfrasen "billiga larmsystem" och du skulle mer än gärna synas på plats nummer 1 hos Google när man gör en sökning på just den här frasen. För att göra detta möjligt behöver du skaffa inlänkar som pekar tillbaka till din sajt och du behöver även använda frasen "billiga larmsystem" som ankartext. Ankartext är ord eller fraser som är omgjorda till en klickbar länk.

Efter att ha skrivit en artikel som är relaterat till larmsystem så kommer Google att besöka din artikel och därmed också indexera den. Har du då använt dig av ankartexten som jag beskrev här ovanför ger Google vikt åt den här länken och du kommer så småningom att avancera i deras sökmotor. Som du säkert förstår är vissa sökfraser svårare att ranka högt för än andra. Ett bra hjälpmedel för att jämföra konkurrens och sökvolym är Google Keyword Tool. Det är även gratis att använda.

Ge kraft åt dina egna artiklar

Har du redan skrivit ett par stycken artiklar här på Artikelparadis.se ? Då kan det vara en smart idé att länka till dina egna artiklar. Anledningen är enkel. Genom att göra detta ger du dina äldre artiklar extra kraft hos sökmotorer. Externa länkar är viktigt men man ska inte ignorera kraften med att länka internt. Har du läst våra skrivregler vet du också att man får maximalt ha 1 extern länk i varje artikel. Men vi kommer att godkänna din inskickade artikel om den innehåller 1 extern plus 1 eller 2 interna länkar.

Andra sätt för att få mer trafik

Artikelkataloger är en grymt bra resurs när du vill få mer trafik till dina sajter men variation är att föredra. Google kommer att gilla din sajt mer om där är en bra variation på de inkommande länkarna plus att alla länkar inte bör komma ifrån samma webbsidor eller bloggar. Därför kan du ta till dessa metoder i ditt länkbygge.

* Kommentera andras bloggar - Leta efter bloggar inom din nisch och skriv relevanta kommentarer som tillför något till den pågående diskussionen. För att leta upp bloggar inom din nisch föreslår vi att du använder dig av Google Blogsearch.

* Bli medlem på forum - Genom att registrera konto på forum som handlar om din nisch och därefter lägga in in länk som pekar tillbaka till din sajt i signaturen kan du få mer trafik väldigt enkelt. Detta kräver ju också att du är aktiv i diskussioner som pågår. Försök alltid att hjälpa andra forum medlemmar med deras problem. På så sätt får fler och fler förtroende för dig och din trafik kommer att öka.

* Gästblogga eller fråga om länkbyte - Ta kontakt med andra webmasters som driver populära sajter inom ditt område. Fråga om du får gästblogga eller göra ett länkbyte med dom. Frågan är alltid fri och det värsta som kan hända är att du får ett nej. Ge dig då inte, gå då vidare och fråga nästa.

Vi hoppas att du har insett vilka fördelar där finns med att skriva artiklar och att skaffa inlänkar till sina sajter.

Kom även ihåg:

Vissa säger att en bild säger mer än tusen ord, men vi säger att en välskriven artikel säger mer än 1000 bilder :)