Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Skrivregler

Vi på Artikelparadis.se har som mål att ge läsaren artiklar av hög kvalité och för att uppnå detta krävs det att våra skribenter följer dessa regler på denna sida. Detta kommer inte bara att gynna oss i längden utan också våra medlemmar på så sätt att fler människor som söker efter artiklar om diverse ämne hittar hit och det innebär mer trafik för dina artiklar.

Men va inte orolig, det är inga speciellt hårda krav som ställs.

OBS: Kortare sammanfattning av skrivregler finns längst ner på denna sida

1. Samtliga artiklar som skrivs måste innehålla MINST 500 ord

För att läsaren ska kunna få ut något av din artikel så är detta ett minimikrav. Är du nybörjare inom att skriva artiklar så bör det ta någonstans mellan 15-25 minuter att skriva en artikel på 500 ord. Har du mer erfarenhet blir det lättare, då bör det bara ta dig 5-15 minuter att bli klar. Lägg hellre ner extra tid på din artikel än att bara slarva ihop något. Kvalité lönar sig mer än kvantitét.

2. Din artikel får innehålla 1 extern länk

Med "extern länk" menar vi länkar som pekar tillbaka till din webbsida eller blogg. Artiklar som innehåller 0 länkar godkänns givetvis också. Skickar du däremot in en artikel som innehåller 1 extern och exempelvis 1 intern länk som länkar till någon av dina tidigare skrivna artiklar här på Artikelparadis.se så publicerar vi denna. Att länka mellan sina artiklar uppmuntrar och rekommenderar vi starkt !

3. Artiklar om våld, hat, rasism, förstoring av kroppsdelar, sex, gambling, tobak och cigaretter kommer INTE att godkännas

Vi på Artikelparadis.se tar stort avstånd från dessa ämnen och vill du skriva en artikel om något av detta är du tyvärr inte välkommen här. Skulle du ändå skicka in en artikel om något av dessa ämnen så förbehåller vi oss rätten att radera dessa direkt.

4. Alla artiklar MÅSTE vara unika

Med "unika artiklar" menar vi artiklar som inte går att hitta någon annanstans på internet. Det är strängt förbjudet att kopiera artiklar från andras bloggar/webbsidor och sedan återpublicera dom här. Vi på Artikelparadis.se kommer att kontrollera detta 2 gånger i månaden och hittar vi en artikel som redan finns indexerad på internet så tas den omedelbart bort från vårt arkiv och skribenten blir avstängd.

Vi kommer att göra kontroller med hjälp av Copyscape

Du får däremot gärna få dina artiklar skrivna av någon annan person och sen publicera dom här. Så länge de är unika är det 100% OK.

5. Skicka endast in din artikel till 1 kategori

För att våra besökare enkelt ska kunna hitta artiklar om något ämne tillåter vi endast placering i 1 kategori. Hittar du inte kategorin som din artikel passar in i ? Ingen fara, välj då kategorin "Övrigt" så kommer vi sedan att antingen placera den i rätt kategori eller skapa en helt ny kategori när vi granskar din artikel.

6. Samtliga artiklar ska vara välskrivna, informationsrika och fria från stavfel.

Du får gärna marknadsföra din blogg och webbsida med en artikel men kom ihåg att inte formulera dig som en "reklamguru". Genom att skriva artiklar som är välskrivna, innehåller mycket information och även helt befriade från stavfel bygger du upp ett förtroende som är guld värt. Har du en blogg som handlar om skor så kan du exempelvis skriva en artikel om varför man använder skor, hur såg skor ut för 50 år sen, vilka skor är mest populära idag etc...

Men kom ihåg, artiklar vars syfte endast är att göra reklam för sina sajter godkänns inte. Va lite finurlig i ditt skrivande. Det blir mycket roligare både för dig och dina läsare. Innan du skickar in din artikel för granskning, kom ihåg att använda dig av "Förhandsgranska" knappen. Då ser du exakt hur din artikel kommer att se ut när den blir publicerad. Läs igenom den och korrigera eventuella stavfel.

Svara sedan på denna enkla fråga:

"Tillför min artikel något till eventuella läsare?"

Vid JA: Skicka in den till granskning.

Vid NEJ: Ändra och korrigera lite tills du blir nöjd och skicka sedan in den.

Sammanfattning av skrivregler

1. Artiklar ska innehålla 500 ord eller fler.

2. 1 extern/utgående länk får din artikel innehålla och länken måste peka till svenskspråkiga webbplatser

3. Artiklar som handlar om våld, hat, rasism, förstoring av kroppsdelar, sex, gambling, tobak och cigaretter godkänns INTE.

4. Skicka endast in unika artiklar. Kontroller sker 2 gånger i månaden.

5. Skicka endast in till 1 kategori. Om du är osäker, välj "Övrigt" så fixar vi resten.

6. Gå igenom din artikel INNAN du skickar in den. Inga stavfel ? Välskriven ? Rik på information ?

Hoppas att du kan acceptera våra skrivregler.