Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

6 saker att INTE göra för att bli rik

Det finns många artiklar och tips om hur du ska göra för att spara pengar och många tips är både intressanta och riktigt bra, de får dig att tänka till. Men jag vill också demonstrera fler specifika exempel på hur du inte ska göra om du vill behålla dina pengar.

Som en klok man en gång sa:

"Man blir inte rik av att tjäna pengar, man blir rik av att spara dem!"

Några, alla de här exemplen är hämtade från verkligheten och det är ofattbart hur mycket pengar som försvinner på grund av onödiga utgifter eller brist på eftertänksamhet. Jag som skrivit artikeln kan erkänna att jag själv har varit skyldig till några av dessa 6 punkter men jag har ändrat min syn på pengar och jag är övertygad om att alla kan göra likadant!

Goda råd är aldrig dyra så här bjuder jag på 6 nya!

  1. Stanna hemma från jobbet utan att vara sjuk - Det finns ingen investering som kan ge tillbaka en förlust av pengar som karensdagen innebär, visst blir man sjuk ibland men stanna aldrig hemma i onödan!
  2. När du fått ihop en lite större summa pengar använd inte en del av dessa på nöjen - Ha alltid ett separat konto för nöjen, finns inte pengar på nöjeskontot så blir det heller ingen nöjesresa, gå aldrig ifrån detta!
  3. Köpa saker utan att leta efter billigare alternativ - Många tusenlappar försvinner på grund av detta.
  4. Köpa saker på avbetalning - Åter igen, många tusenlappar försvinner på grund av den onödiga och dyra räntan.
  5. Att inte amortera på dina lån - Att amortera ner sina skulder till rimliga nivåer borde vara allas första prioritering.
  6. Undvik onödiga och kostsamma utgifter - Har du t.ex en katt som skadar benet så åk inte direkt till en jourveterinär, katten klarar sig oftast men du får betala en fet räkning ändå.

Dessa punkter är bara några av alla de konsumtionsfällor man kan falla i, tänk efter före du agerar helt enkelt!

Vill du läsa mer om sparande så kan du klicka här.

28 Feb 2012