Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

7 saker att göra i Antalya

Antalya är en turistort som sedan länge hör till oss svenskars favoriter. Här finns det något att göra för alla sorters människor. Oavsett om man gillar fest, natur eller lata dagar på stranden. Om du är intresserad av att resa till Antalya så bör du absolut läsa vidare. Nedan följer nämligen en lista på 7 saker man kan göra i Antalya.

Testa de olika stränderna Antalya har många olika sorters stränder. Allt från fina sandstränder till grövre stenstränder. Varför inte ta dig tid för att hitta dina favorit?

Åk till Aquaworld med familjen

Aquaworld i Antalya hör till ett av de större i Europa. Här finns alla möjliga vattenattraktioner, både för barn och vuxna. Vattenlandet är ett perfekt alternativ när det blivit lite för mycket latande på stranden.

Shopping i Antalya

Hela Turkiet är känt för sin shopping. Givetvis är Antalya inget undantag. Var beredd på att bli indragen i butikerna. Prutning är ett maktspel, visa att du vågar spela tufft och priserna kommer sjunka kraftigt för dig. Går du från butiken med sur personal bakom dig har du gjort en bra affär.

Düdenfallen

Kring Antalya finns ett gäng vattenfall som samtliga är otroligt vackra. Varför inte varva ner från alla måsten på din resa och bara ta en titt?

Ballongfärd

En ballongfärd över staden och området garanterar dig en vy som slår det mesta. Det finns ett antal anordnare inom ämnet.

Termessos

Gillar du att se kultur och liknande? Denna ruin kommer då garanterat falla dig i smaken. En riktigt häftig byggnad uppe i bergen.

Pamukkale

Detta är bara något som man måste se när man reser hit. Enbart Pamukkale gör att en resa till Antalya gör sig värt sitt pris. Pamukkale är ett världsarv av högsta klass. En sluttning fylld med turkosblåa pooler. Dessa pooler är faktiskt varmvattenkällor vilket kan vara extra intressant på vinterhalvåret.

 

14 Sep 2012