Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Akta dig för oseriösa aktörer när det gäller betalda undersökningar

Att fler och fler människor ansluter sig till skaran som har börjat tjäna pengar på undersökningar är egentligen inte så konstigt. Det är ett extremt enkelt sätt för att dryga ut sin månadskassa på och konceptet passar de flesta som t.ex har ett deltid- eller heltidsjobb på dagarna.

Men det finns även en "mörk" baksida när det gäller betalda undersökningar. På senare år har intresset formligen exploderat då fler människor över hela världen har upptäckt hur enkelt det kan vara att skaffa sig en extrainkomst, och med ökat intresse så finns där alltid större plats för oseriösa personer att lura andra.

Listor finns att köpa på nätet

Så kallade listor, eller databaser som man också kan kalla det för, som innehåller länkar till hundratals webbplatser där vem som helst kan registrera ett konto (som alltid är gratis) och börja få betalt för undersökningar finns att köpa på nätet. Kostnaden för dessa "listor" varierar oftast från 100-500 kr beroende på var man väljer att köpa.

Syftet med att köpa sig en lista är att man snabbt kan komma igång och registrera konton på en massa olika webbplatser. Länkarna är direktlänkar som tar dig till registreringsformuläret med endast 1 klick. Med andra ord, man är inte tvungen att investera i en lista. Man kan lika bra bege sig till en sökmotor för att på så sätt hitta en massa olika webbplatser som erbjuder enkäter.

Men... detta kommer att ta enormt mycket längre tid! Därför rekommenderar jag att köpa på sig en lista med direktlänkar till sajterna. Kostnaden är minimal om man jämför med hur lång tid det hade tagit att söka upp varenda sajt manuellt.

Akta dig för oseriösa aktörer

Jag är själv involverad i betalda undersökningar och tjänar en hel del pengar på detta sätt varje månad. Detta har jag hållit på med sedan augusti månad 2010. Därför har jag också undersökt och utforskat ett dussintal olika listor som finns ute för försäljningar på internet.

För att göra en lång historia kort så är sanningen den att de flesta aktörer lovar guld och gröna skogar, tills man har betalat för listan... Efter detta får man tillgång till direktlänkar som antingen inte fungerar längre eller länkar som går till helt andra webbplatser än de som har med betalda undersökningar att göra!

Jag vet, har råkat ut för detta ett antal gånger kan jag säga. Men som tur är så finns det faktiskt också seriösa aktörer som har sammanställt riktigt bra listor där man snabbt och enkelt kan sätta igång med sitt nya "extraknäck".

 

16 May 2012