Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Aktivitetstips för din sajt

Tips på aktiviteter för din blogg

Använd dig av en blogg som du enkelt kan uppdatera med kortare inlägg. Över 275 ord, med sökordet du vill synas för med högre än 1 procents täthet. Det vill säga, skriver du 300 ord så använd ditt specifika sökord naturligt i texten cirka 3 gånger, kanske 4.

I början, på mitten och i slutet brukar vara en bra måttstock. Arbeta gärna med Wordpress. Google verkar älska Wordpress och det finns massor av plugins som du kan optimera din blogg med som hjälper dig med ditt arbete för att ta högre positioner på Google. Denna artikelkatalog som du just nu är inne och läser på är byggd med hjälp av Wordpress.

Gör tävlingar för dina besökare. Inget för den absoluta nybörjaren, men ett bra sätt att skapa aktivitet. Låt andra gästblogga hos dig. Du får förhoppningsvis en bra post och gästbloggaren får mera publicitet. En bra post är som en bra låt. Den kan bli viral på internet och skapa massor av bra publicitet till din blogg. Skriv helt enkelt fler inlägg. Jag har ökat antalet inlägg på senaste tiden och har rankat högt på många flera sökord hos Google. Öka kontaktytan.

Jag har använt mig av Google Adwords för att se vad folk söker på, hur många de är och skrivit artiklarna riktade mot specifika sökord. Vilket har mångdubblat besöksantalet. Detta gör ju i förlängningen att jag tjänar mer pengar. Trafik = pengar. Utan besökare så dör din blogg.

I skrivande stund så pågår det ju en artikeltävling inne på denna sajt. Det är ett utmärkt sätt för att få upp aktiviteten för dig som t.ex driver en egen artikelkatalog. De som skriver på din katalog får under en period upp farten rejält och det skapas massor av nytt innehåll, som Google kan indexera och ranka högt på webben.

Det finns otaliga tips på vad du kan göra för att öka aktiviteten inne på din sajt. Det är egentligen bara din egen fantasi som sätter gränserna.

4 Apr 2013