Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Allt fler väljer ett webbaserat tidrapporteringssystem

När företagen ska köpa ett kostsamt tidrapporteringssystem så väljer de ett webbaserat. De gamla och tröga, traditionella systemen är det inte längre någon som vill köpa. Tidrapporteringssystem ska idag inte bara vara enkla att arbeta med utan de ska också gå att nå oavsett vart personen i fråga befinner sig.

På det sättet blir det naturligt att all tidrapportering i framtiden sker i molnet. På så vis kan du oavsett om du är på resa till t.ex Grekland eller Finland rapportera dina arbetade timmar, men du kan också nå systemet även om det för dagen skulle vara problem med en server, då använder du bara en annan server/internetuppkoppling och når systemet utan problem.

En annan viktig sak som företagen tar hänsyn till idag är vikten av enhetsberoende. Det ska gå att tidrapportera från flera olika apparater, med andra ord, det ska gå att tidrapportera från mobilen, iPaden, men också från den bärbara datorn och den stationära klumpen som står på kontoret. I dagens läge vill inte folk heller att mobilversionen ska vara så pass enkel att den saknar de viktigaste funktionerna. Det råder med andra ord inget tvivel om att företag vill ha moderna lösningar som är anpassade efter deras behov.

Tidrapportering sägs vara det viktigaste av allt för ett företag. Tid är pengar som det heter. Det kommer av att för många arbetade timmar leder till sämre effektivitet och lägre lönsamhet. En mardröm för de flesta företag på dagens marknad.

Så när vi kanske trodde att företagen gjort allt, så kommer de göra allt som går för att förbättra just sin effektivitet, och där kommer ett bra tidrapporteringssystem in i bilden. Inget snack om saken. Med ett bra tidrapporteringssystem går det utan problem att tjäna otroligt många timmar. Bara det finns möjlighet att inte bara skriva in tider utan också aktiviteter och kommentarer. Ett tidrapporteringssystem ska tydligt kunna visa på förbättringsområden för företaget.

För mer information om tidrapportering, läs artiklarna här!

Tidrapportering i app

Att tidrapportera direkt i mobilen är så klart det enklaste. Det finns idag många lösningar med olika för- och nackdelar, men för transport- och serviceindustrin erbjuder Coredination en smidig helhetslösning. Tidrapportering är bara en del av deras app, och allt är kopplat till uppdrag, fordonslistor och utrustning, så att projektledare kan se allt på samma ställe. Spara tid och pengar genom att rapportera tid i telefonen.

6 Jul 2012