Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Allt för hemmet kan du hitta på nätet

Allt för ditt hem kan du faktiskt hitta på nätet - det finns mängder av heminredningsbutiker som säljer inredningsdetaljer och inredning på nätet. Du kan köpa allt ifrån hela möbler ned till de minsta inredningsdetaljerna. Men vad ska man tänka på då?

Förutom de vanliga råden från att kolla upp att den butik du tänker köpa ifrån verkligen finns och att det finns bra betalsätt och tydliga villkor för byten och återköp, så bör man också vara uppmärksam på att ta reda på vem som betalar frakten tillbaka till butiken om du vill lämna tillbaka en soffa eller liknande. Det kan bli dyrt om det blir du som får stå där med kostnaden.

Att köpa möbler och annan inredning skiljer sig inte så mycket från att åka till ett möbelvaruhus och köpa. Ibland har jag i ren lättja gått på ett större möbelvaruhus och tittat för att sedan handla på nätet. Varför då? Jo, för några hundralappar extra får jag grejerna hemkörda och hemburna till dörren. Det är värt dom pengarna att slippa släpa på det själv.

Mindre saker brukar man få i paket och det är enkelt att svänga in vid sitt postombud och hämta ut ett sådant paket. Mindre saker som muggar, handdukar, lakan och annat smått och gott åker jag inte längre till varuhus för att köpa. Jag tycker inte att det är värt tiden att trängas med andra och stå i kö bara för att få nypa på varorna först.

Dessutom, när det gäller hemtextilier, så är det ofta så att i butiken så är det tyger behandlade med så mycket stärkelse att de känns och ser helt annorlunda ut efter endast första tvättningen!

Att köpa inredning och inredningsdetaljer på nätet är inte så svårt eller ens farligt som många verkar vilja tro. Man lär sig snart hitta favoritbutikerna och till skillnad från handel i fysiska butiker så är en webshop aldrig stängd eller full med andra att trängas med. Du kan i lugn och ro sitta och hitta just det du vill ha, köpa och få hemlevererat. Enklare än så kan det nog inte bli.

25 Apr 2012