Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Allt om Andrew Russel Garfield

Andrew Garfield visste som liten att han ville bli skådespelare. Redan som tolvåring tog han teaterlektioner och var mycket aktiv i ungdomsteatern i staden. Framgångarna kom tidigt och han fick 2004 sitt första pris vilket var ”årets nykomling” på en av de stora teaterscenerna i Manchester.

Andrew Garfields karriär på tv/film tog sin början år 2005 då han medverkade i den brittiska tonårsfilmen Sugar Rush. Två år senare hade han varit med i BBC´s Doctor Who, Lions for Lambs och Boy A. Genom sin insats i den sistnämnda filmen fick Garfield priset för bästa manliga skådespelare i BAFTA TV Award.

Även om han varit med i relativt stora filmer tidigt i karriären så var det år 2010 som det riktigt stora klivet togs. Han fick då huvudrollen i Never Let Me Go och framförallt The Social Network som skildrar hur Facebook en gång startade. Även i denna film lyckades han prestera utöver det vanliga och fick nomineringar både från BAFTA och Golden Globe.

Även recensionerna lyfte upp honom i skyarna vilket öppnade upp möjligheter till nya storfilmer. År 2012 fick han huvudrollen i The Amazing Spiderman och har även blivit tillfrågad att spela samma roll i kommande filmer.

Några andra filmer som Andrew Garfield har varit med i är The Other Boleyn Girl (2008), The Imaginarium of Doctor parnassus (2009),Red Riding (2009) och I ´m here (2010).

Håller privatlivet från media

Garfield är en av de skådespelare som håller hårt på sitt privatliv. Han lämnar aldrig ut något till media och försöker att göra skillnad på yrke och fritid. Detta blev extra svårt 2010 då han spelade in Spiderman och spelade mot Emma Stone.

Det dröjde inte länge förrän de inte bara var ett par i filmen utan även i verkligheten. Men när frågan kom upp från en journalist hänvisade han bara till att han inte pratar om sitt privatliv. Både han och Emma påpekade i flera intervjuer att de vill ha kontroll över sin egen fritid och därför endast ställer upp på frågor angående deras arbeten.

14 Mar 2013