Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Allt om bad

Att bada i ett badkar är någonting som många njuter av - ett långt hett bad kan få vem som helst att glömma en hemsk dag på arbetet eller barnen njuter av att få plaska och hälla vatten som dom vill. Att bada är någonting som verkar ligga djupt hos oss - vi har till och med en baddag i vår kalender, lördagen.

Idag badar de flesta i badkar och något som har börjat att smyga sig in i mångas hem är massagebadkar. Det som började som en jacuzzi har idag spritt sig till att finnas i allt från stora jacuzzis till stora massagebadkar. Idag finns där även massagebadkar som är marginellt större än vanliga badkar.

Att sätta in ett stort massagebadkar kan göra att man måste förstärka golvet för att klara av den ökade belastningen som ett sådant badkar fyllt med vatten utgör på golvet. De flesta golv klarar av tyngden för en person eftersom viktskillnaden mellan ett vanligt badkar och ett massagebadkar som sagt är marginell.

Det krävs att man drar in el för att driva pumpen som finns i ett massagebadkar. Elen måste dras av en behörig elektriker eftersom det är ett våtrum och alla våtrum har speciella säkerhetskrav. I övrigt så finns det inga speciella krav.

Att skaffa sig ett massagebadkar är inte bara en skön vardagslyx att unna sig då och då, utan också någonting som höjer värdet på huset eller lägenheten inför en försäljning i framtiden. Det enda man ska tänka på när det gäller användandet är att om man bor i en lägenhet så kan pumpen föra ett rätt så irriterande oväsen och det kan låta in i grannlägenheten och där med vara lite störande för de som bor där. Du bör därför rådfråga återförsäljaren om detta innan du bestämmer dig.

Vi lever i ett stressat samhälle, och något så enkelt som ett massagebadkar kan hjälpa alla att koppla av mer eller mindre.

6 Jan 2013