Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Aluminium Byggställning

Byggställningar är idag ett viktigt verktyg för dem flesta byggföretag, företag som snickrar och kanske även målare i viss utsträckning.

Det finns idag företag som enbart inriktar sig på att sälja och hyra ut ställningar och efterfrågan bara ökar på denna marknad.

Utvecklingen har gått framåt på marknaden och idag finns det aluminium ställningar vilket underlättar i arbetet av monteringen av ställningarna och det tunga jobbet blir betydligt enklare än det var förr i tiden.

Något som är ganska nytt på marknaden är byggställning på släpkärra och även praktiska funktioner som t.ex reklamskylt med logga högst upp på släpet och även utrymme för en verktygslåda med väggfäste. Släpet är även konstruerat på ett sånt sätt att man kan stå på hjulhusets ovansida för att enkelt och smidigt montera ner tillhörande byggställning.

Fördelen med att köpa en byggnadsställning på släpkära är att jobbet underlättas genom att man alltid har tillgång till släpet och man slipper extra jobb med att boka och hämta byggnadsställningar vilket i sig är tidskrävande. Man kan istället lägga den tiden på att skaffa mera jobb vilket resulterar i en större förtjänst för företaget.

En annan kostnad som man också slipper är den extra debitering som hyrfirman plockar ut för att transportera byggnadsställningen vilket i sin tur gör att förtjänsten ökar ännu mer.

Ställningarna finns framförallt i 2 olika modeller. Den ena är 60m2 och den andra är 120m2. Det finns även tillägg på gaveltopp om man är intresserad av en sådan funktion. På de flesta släp finns det även låskonstruktion som skyddar mot stöld och även lastförskjutningskydd.

Det finns oftast extra tillval man kan göra till släpet som t.ex låssats,vinterhjul och regn/vindskydd.

Fördelarna med att hyra ett släp är att man slipper underhåll och om man är ett litet företag och inte utnyttjar fördelen med att äga ett eget släp till fullo så blir det en större lönsamhet om man bara ägnar sig åt att hyra istället för ett renköp.

För att sammanfatta det hela så är eb aluminium byggställning på släp en väldigt bra idè som underlättar för företagen som monterar mycket ställningar, oavsett om man väljer att hyra eller köpa.

10 Mar 2012