Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Använd en pingtjänst för att öka besökarna

Pinga din blogg

Ett hett tips är att ”pinga” din sajt. Pinga betyder ungefär att du ropar ut på internet att du har skapat ett nytt inlägg på din blogg. Din blogg syns inte automatisk på Google bara för att du har skapat den. Speciellt inte om det är en nyskapad webbplats. Du behöver ropa högt att du faktiskt finns! Detta gör du enkelt genom att ”pinga” din blogg.

Det finns en mängd pingtjänster ute på nätet. En del svenska och massor av engelska sajter som tillhandahåller pingtjänster. Jag har lagt in ett flertal pingsajter i min Wordpressblogg, så när jag skriver ett inlägg, så pingas detta automatiskt på de olika sajterna. Det är som att ropa - Kom hit och titta på min blogg. Jag har skapat nytt innehåll!

Jag har en sajt som jag enbart pingat och den har gått från 20 besökare per dag till att dra in över 600 besökare per dag. Det enda jag gjorde var att pinga den webbplasten hos ett flertal olika pingsajter. Det skapas både trafik via detta sätt och även välbehövliga inlänkar.

Detta gjorde att de rankade högre på Google och fick mycket av sin trafik den vägen. Så pinga din sajt via de olika pingtjänsterna så kommer det förmodligen att komma in mer trafik till din sajt och du kommer att erhålla nya besökare via dessa pingsajter.

Detta är en del av den strategi du bör använda dig av för att bli en mer seriös spelare på webben vad gäller att ranka högt på Google. Har du en bra och utarbetad strategi, som bygger på erfarenhet och kunnande, så kan du absolut ta riktigt bra positioner och ranka högt och länge i toppen hos Google för dina sökord.

Hoppas att du får hjälp av detta enkla, men effektiva tips för att ranka högt på Google. Ibland krävs det endast små medel för att ta dig hela vägen upp mot toppen.

4 Apr 2013