Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Arbetskläder för proffs

Arbetskläder är nästan ett måste för allt mellan professionella hantverkare, hemmafixare och lagerarbetare. Vardagskläder riskerar att antingen gå sönder eller bli skitiga medan det inte gör något om arbetskläder blir utsatta för detta. T.ex byxor, dessa har fickor för knäskydd, detta skyddar knäna från både slit och slagskador. Dessa har också fickor för verktyg och annat som används i jobbet.

Arbetsskor för proffs förhindrar skador på fötterna genom stålhätta både fram och under skon. Det ser även mer seriöst ut om du är hantverkare. Ett par vanliga jeans attraherar kanske inte kunden om du är företagare, då är ett par arbetsbyxor med företagets logotyp mycket bättre. Detta gör också reklam för företaget vilket kan generera i nya kunder.

De finns i många olika kategorier beroende på vilken typ av påfrestning de ska utsättas för. Allt från byggare till labbanställda behöver bra kläder. Labbanställda behöver en viss typ av kläder för att inte kemiska substanser ska skada personen medan vägarbetaren behöver synliga arbetskläder för att förhindra olycka.

Arbetskläder finns för både herr och dam. Hur man väljer kläder för just den miljö de ska användas i är en viktig del. T.ex om man skulle köpa en dress för utomhusbruk året runt så kanske inte ett tunt plagg hade varit så bra. Om syftet är för kök och restaurang så kanske inte snickarbyxor och hjälm hade varit det lämpligaste valet. De ska också helst se bra ut på de som jobbar. Om det är ett yrke där arbetskläderna utsätts för mycket smuts och kladd så kanske inte vita kläder är något att föredra för riktiga proffs.

Idag finns möjligheten att köpa arbetskläder på många olika ställen. Det går att hitta dem lite här och där. Ett exempel, där det finns mycket arbetskläder av hög kvalité, är Prowear.se. Det blir allt vanligare att man köper på internet. Där finns vanligtvis ett betydligt större utbud och samma varor till helt andra och bättre priser än i fysiska butiker.

15 Apr 2013