Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Att arrangera för sin soffa i vardagsrummet

Många vill ha ett snyggt vardagsrum och då är val av möbler en viktig sak. Och då har storleken av exempelvis en Howardsoffa väldigt stor betydelse. Platsen som du ska ha din möbel på måste var tillräckligt stor. Det är därför det är så bra med mindre möbler som passar i stort sett var som helst.

Stilen på rummet spelar givetvis in i förhållande till möbeln, men man kommer inte ifrån att det måste till en tillräckligt stor yta för att möbeln ska passa in. Vardagsrum tjänar olika syften för olika människor. För vissa är det den viktigaste platsen för familjen medan det för andra är ett rum att visa upp. Trots allt finns det alltid frågor som kommer upp när man ska möblera rummet.

Det finns några viktiga saker att komma ihåg när du ska arrangera möblerna i vardagsrummet. Upprätta ett så kallat "fokus" och organisera dina möbler kring den. I vissa rum blir det naturliga fokuset en öppen spis, ett större fönster etc. Men hos de flesta är det TV:n som blir mittpunkten.

Placera möblerna så att alla i rummet kan prata bekvämt med varandra utan att vrida på nacken eller skrika. Om rummet är av det större slaget, kan du skapa olika samtalsområden.

Glöm inte trafikflödet. Det vill säga, lämna tillräckligt med utrymme för människor att gå runt möbler så att de lätt kan komma från ena sidan av rummet till det andra.

Dra bort möblerna från väggen. Att ställa alla möbler mot väggarna är det största och vanligaste misstaget som folk gör vid möblering av vardagsrum. Om sofforna eller stolarna är närmare varandra, skapar det en intimare miljö. Och det därmed en trevligare miljö.

Att välja Howardsoffor som passar in i ens vardagsrum kan vara klurigt. Det är väldigt viktigt att man mäter utrymmet innan man går ut och köper en sådan soffa. Du vill inte att den ska vara för stor eller för liten och du gör bäst i att göra en liten planritning innan du agerar.

16 Mar 2013