Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Att bli rik med låg lön genom att investera

Jag är övertygad om att alla kan bli rika, det handlar inte om att ha tur och ärva en massa pengar från en avlägsen släkting, att utbilda sig i flera år och få ett välbetalt jobb eller att få en superidé och starta eget företag.

Det handlar om att alltid spara en del av de pengar du tjänar, gärna minst 10% av månadslönen och inte slösa HELA lönen på skitsaker som cigaretter, köpluncher och dyra kläder eller byta ut fungerande tv-apparater eller dvd-spelare mot en som är liiite bättre!

Du ska inse pengars värde och investera dessa i börsen istället för att slösa dem på skit.

Tänk på att det enda som du faktiskt måste betala för är boendekostnaden och mat/försäkringar. Du måste inte betala dyra abonnemang, köpa dyra märkeskläder eller ha avbetalningar som drar pengar månad efter månad med sin ränta och avgifter.

Om du tror att det är du själv som bestämmer och tror att du "vill" ha alla dessa ting så får du faktiskt räkna med att du sannolikt är påverkad av all reklam på TV och internet som cirkulerar överallt och som nästlat sig in i ditt omdöme.

All reklam är alltid skapad av personer som vill kunna sälja sina saker för att själva få dina pengar i sina egna fickor. Sluta ge dem dessa pengar och du har mycket vunnet. De flesta lever efter sin inkomst och oavsett lön så har många sällan pengar över, pga att de köper saker de inte behöver. Ju mer lön du har, desto dyrare och mer onödiga saker köper du också. Så länge du sparar åtminstone 10% av din lön, oavsett hur låg den kan vara så kommer de 10 procenten varje månad att för alltid vara DINA, investera dessa 10% i aktier och de kan växa sig ännu större.

Istället för att köpa ännu en ny märkeströja eller köpa ännu en lunch på jobbet så behåll dessa pengar och investera dem.

Även om det bara är småpotatis i början så blir det en hel del i längden, "många bäckar små blir snart en stor å" som det heter. Räkna med att det kommer ta tid men så är det med allt. Bra saker tar tid!

Vill du läsa mer om pengar och investeringar så besök investerasparpengar.n.nu

Där finns ännu mer att läsa om pengatänk och hur alla kan bli rika om du bara vill.

21 Feb 2012