Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Att gå en projektledarutbildning

Idag är det många organisationer och företag som väljer att lägga upp sin verksamhet som ett projekt. Ibland bara delar av verksamheten, ibland hela. Om du och ditt företag har kommit till ett läge då det är dags för er att lägga upp verksamheten, eller en del av den som ett projekt, eller om ni har planer att på annat sätt leda ett projekt, så är det bra att ha rätt kunskaper. För att få dessa kunskaper så kan ni se till att gå en projektledarutbildning. Hos Ledar- & Projekthantering i Sverige AB hittar ni utbildningar och kurser inom projekthantering. De har bland annat certifieringar inom PMP- och IPMA som gör att de kan erbjuda förstklassiga utbildningar. Utöver detta så har de även en mängd andra bra kurser att erbjuda. Med en kurs eller flera hos dem så får du de verktyg du behöver för att kunna leda projekt på ett framgångsrikt sätt. Du får även lära dig hur man bäst skapar effektiva team

.

Vad är ett projekt och vad innebär projektledning?

Man kan säga att så fort det handlar om att anlägga eller bygga något, så är det ett projekt. Projektledning är enkelt uttryckt just att leda ett projekt och en projektledarutbildning lär dig hur du går till väga. Det har funnits olika sorters projekt ända sedan vår civilisations start. Projekt och projektledning är att planera, hitta resurser som är rätt och genomföra för att nå målet. Olika typer av projekt som genomförts genom tiderna är Amerikaresan som Columbus gjorde så väl som uppförandet av Kinesiska muren och Öresundsbron.

10 Oct 2016