Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Att göra något med sina bilder

Tycker du om att ta bilder? Det är en rolig hobby. Det är inte alls svårt att ta riktigt fina bilder med mycket hög kvalitet. Att ha en digital kamera utrustning blir allt mer vanligt.

Det blir ganska många bilder till slut och det tar ganska mycket av tiden att gå igenom och sortera de olika bilderna för att du lätt ska hitta rätt i dina mappar som är fyllda av dina foton som du har tagit för att föreviga ett bildögonblick.

Det finns många olika sätt att sortera dina bilder och det är viktigt att du själv bestämmer dig för hur du vill spara bilderna så att du lätt kan hitta det du behöver när du vill använda dig av en bild till något roligt fotoprojekt.

Jag själv sparar på lite olika sätt. Först och främst i kronologisk ordning efter datum och år. Men jag sparar också vissa foton i olika kategorier för att enkelt hitta en bild som passar mitt nya projekt just då.

Jag kategoriserar t.ex exempel blommor, djur, barn, årstider, solnedgångar, natur, mat, inredning med mera. I kategorimapparna så har jag sparat bilder som jag tycker är extra bra och som kanske blir användbara i mina olika fotoprojekt i framtiden.

I mapparna som är sparade efter datum och år så har jag sparat det flesta korten som jag tagit vid det tillfället. Det kan vara bra att även spara bilder som jag inte vet när jag ska använda för det kan vara ett tillfälle som dyker upp där jag behöver en bild eller delar av en bild som jag aldrig trott att jag skulle använda.

Vad använder jag mina bilder till kanske man kan undra? Jo, jag gör olika presenter som jag ger bort när jag tycker att det passar. Till födelsedagar, dop eller examen. Ja, när helst det kan passa att beskriva något med en bild.

Det kan vara i form av fotoböcker, fotomuggar eller en fin fotoaffisch som jag har satt ihop av foton som jag tagit och som passar just den här mottagaren.

Jag har även gett bort fotokalendrar till någon som precis fått ett nytt arbete och har mycket att hålla reda på. Att göra personliga fotokort är något som är otroligt uppskattat. Det kan vara en inbjudan till en speciell händelse som födelsedagar, dop eller examen.

Det är också populärt att skicka tackkort på samma vis och det är även väldigt enkelt att beställa allt detta över nätet från min dator eller surfplatta.

Jag väljer produkt och vilket eller vilka foton jag vill använda och sen har jag produkterna på några dagar i min brevlåda eller att hämta som paket på närmaste utlämningsställe. Enkelt och samtidigt en mycket rolig sysselsättning.

8 Feb 2013