Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Att ha ett säljande leende

När man ska sälja något så tror många att det bara handlar om att kunna prata. Mängder av folk tycker alltid att man borde bli säljare, bara för att man har lätt att prata med någon, eller inför en grupp. Visst, det kan jag köpa. Man blir definitivt ingen säljare om man inte klarar av att prata inför en stor massa, eller förhandla med en viktig person. Men det handlar inte bara om detta!

När man ska sälja något så krävs det ett väldigt bra leende också. Och ett bra leende går hand i hand med en god karisma, eller som många även säger, utstrålning.

Tänk er själva, om ni skulle köpa en produkt av någon. Skulle ni falla för säljsnacket av en person som ser väldigt tråkig ut, men som bara är bra på att prata, eller som pratar mycket? Nej, skulle inte tro det. När man arbetar som säljare så är det viktigt att kunna "flirta" med kunden på ett sätt som får han/hon att få förtroende och insikt i dig.

Genom att träna på sitt leende, träna på att skapa ett gott intryck omedvetet och bara vara allmänt trevlig, så kommer man väldigt långt i försäljningsyrket.

Det finns många olika sätt att få jobb som säljare, men även här så rekommenderas att använda denna "tekniken". Om man verkligen vågar prova nya saker vid varje försäljningstillfälle eller vid varje arbetsintervju, så kan jag lova att man ser vad som passar bäst för en själv.

Många bryter stämningen med att dra ett litet skämt, andra gör det genom att man skapar en viss kontakt med ögonen. Detta är personligt, och det enda sättet man kan få reda på vad du kan göra, är att testa dig fram. Så hoppas att ni tar vara på tipsen, och se nu till att gå och få ett riktigt bra säljarjobb eller en riktigt bra affär.

22 Dec 2013