Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Att hitta sina drömmars resa

Att komma iväg på en riktig semesterresa är för vissa en ständigt återkommande självklarhet, och för andra är det bara en dröm. Vi har alla olika förutsättningar när det gäller tid och pengar, men de flesta önskar sig ändå att ibland kunna lämna den gråa vardagen och åka iväg någonstans – oavsett om det är till någonstans på andra sidan jordklotet eller bara en kortare weekendresa inom landet. Dessutom har vi förstås väldigt olika intressen, vissa drömmer om att ligga på en vit sandstrand, andra om ett skidäventyr på en alptopp. Vissa kan bara tänka sig en resa för fest och shopping i storstäder medan andra mest av allt önskar sig att komma bort från stress, oljud och trängsel.

Hur hittar man drömresan?

Internet är fullt av hemsidor som lovar fantastiska upplevelser oavsett om det är gruppsafari, resor jorden runt, fiskeäventyr eller sista minuten-charter. Men om man nu bestämt sig för att komma iväg, hur ska man då kunna veta var man ska börja leta?

På senare år har vanlig charter till viss del fått stryka på foten för upplevelseresor från så kallade rabattsajter, där man i mån av att vara många kunder som nappar på ett erbjudande från en researrangör tillsammans tillgodogör sig rabatterat pris, ibland ända upp till 70% billigare än det ordinarie priset.

Dessa sajter har oftast nyhetsbrev där man dagligen – efter att ha registrerat sig – får rabattkoder och erbjudanden skickat till sig för att bland en mängd kategorier kunna välja ut något som passar en.

Det här systemet kanske inte tilltalar alla människor, men många har satt i system att använda sig av dessa sajter och lyckas på så sätt spara mycket pengar på att slå till på erbjudanden som faller dem i smaken när de väl dyker upp. Pengar som man istället kan lägga på annat. Företeelsen har på kort tid blivit en verklig utmanare till mer traditionella köp av resor.

Resor att njuta av och pengar att spara

Att komma bort ett tag och koppla bort vardagslunken med allt vad det innebär av arbete, studier eller personliga bekymmer är något många behöver för att ladda batterierna. Att kombinera det med en resa med spännande aktiviteter och att få se något man aldrig tidigare upplevt kan verkligen ge många livsgnistan tillbaka. Dessutom är det under vinterhalvåret i Sverige ett stort plus att kunna få lite extra tillskott av sol och värme.

Med rabattkoder som ger kraftiga prisfördelar behöver det heller inte innebära att man längre måste undlåta sig annat i vardagen som tidigare ofta var fallet med ”fullprisresor”. Dessutom finns ofta i dessa erbjudanden en touch av spontanitet som många tycker är spännande – kanske särskilt om man blir bjuden av sin käresta.

Att bli överraskad med en romantisk resa är nog något de flesta av oss inte skulle tacka nej till, och idag är det enklare än någonsin att hitta en sådan resa serverad i form av presentkort från rabattsajterna.

17 Mar 2012