Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Att inreda med ljus är inte lätt

Det är många som ställer sig denna fråga, men det är lika få som har svar till denna. När man inreder ett hus, lägenhet eller kanske bara ett rum, är det viktigt att veta vad man vill ha redan från början. Ska man exempelvis satsa på ett äldre, genuint och gammaldags inrednings stuk så är det viktigt att ljuset man har speglar detta.

Oftast, när man ger sig in i denna nisch, så vill man ha mycket vitt i sin inredning. När man har mycket vitt, och vill komma åt den lite äldre känslan, så rekommenderas det alltid att ha ett varm vitt ljus. Har man detta, så får man in en känsla av glödljus, vilket oftast uppskattas.

När man ska kolla efter varm vitt ljus, är det viktigt att man kollar på färgtemperaturen på ljuset. Det absolut ultimata för detta är att komma ner i 2700 kelvin grader.

Ska man däremot ha lite mer modern inredning som allt fler föredrar nu gäller lite annat. Med modern inredning menar jag då att man har mycket högblankt. Mycket keramik och mycket kakelplattor. Man har även mycket vita väggar, men kanske lite mer modernitet på allt. När man har på detta sätt, så krävs ett lite mer neutralt vitt ljus. När man har mer neutral vitt ljus så innebär detta att ljuset blir lite blåare och kallare. Detta gör sig otroligt snyggt mot just de modernt inredda hemmen.

Så om ni är sugna på att göra om hemma hos er, eller om ni ska flytta in till något nytt, så är det väldigt bra att tänka på hur inredningen med just ljuset ska göras. Detta spelar nämligen större roll än vad man tror, och man måste hela tiden räkna på detta om man vill ha snyggt ljus hemma.

Är man osäker kan man alltid kontakta en inredare och få hjälp. Det finns nämligen väldigt många bra sådana!

 

4 Dec 2013