Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Att köpa maskeraddräkter till hundar

Om man ska anordna en maskeradfest eller t.ex. en Halloween fest där hemma, är det numera ganska vanligt att man även klär ut sina husdjur. Framför allt väljer många att skaffa maskeraddräkter till hundar, som ju ofta är väldigt sociala och trivs bra tillsammans med människor, även på fester.

En del tycker att det är lite konstigt eller till och med skadligt för en hund att ha på sig en maskeraddräkt, men om man väljer en bra maskeraddräkt till hunden, behöver det inte vara jobbigt för hunden alls.

För att du ska hitta en bra maskeraddräkt till din hund är det dock viktigt att du väljer en tillräckligt stor dräkt, som inte sitter åt för mycket, eftersom detta kan göra dräkten obekväm för hunden. Se även till så att dräkten inte skymmer t.ex. ögon eller liknande, eftersom även detta kan vara jobbigt för hunden.

För att du ska hitta rätt storlek på dräkten till hunden, måste du mäta hunden innan köp. Mät framför allt längden på ryggen, omkretsen där hunden är som bredast, samt hur bred hals hunden har.

Det är även bra att välja en dräkt i ett så tunnt och lätt material som möjligt, för att dräkten ska vara så bekväm som möjligt för hunden.

Se även till så att dräkten inte har lösa delar som hunden kan tugga på eller svälja, eftersom detta är potentiellt mycket farligt för hunden!

När du väl sedan ska köpa en maskeraddräkt till din hund, är det bästa stället att göra detta på att leta efter maskeraddräkter till hundar på nätet. Det finns numera nämligen mängder med både svenska och utländska nätbutiker som säljer denna typ av dräkter, och utbudet är enormt.

Många tycker att det är kul att matcha sin egen maskeraddräkt med hundens, men när det gäller detta gör du förstås hur du vill. Det kan dock vara bra att veta att denna möjlighet finns, då många butiker säljer matchande set för både matte eller husse och hund.

19 Jan 2012