Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Att städa

Det kan vara svårt att veta hur man ska städa när man ska flytta ut ur en lägenhet eller liknande. Man måste tänka på att städa bakom till exempel spisen och tvättmaskinen. Man måste även se till att tvätta fönster. Det kan vara riktigt jobbigt att hänga ut och tvätta utsidan av ett stort fönster men det behöver göras.

Även saker som att städa golvet kan vara lite mer än vad man tror. När man städar golvet måste man självklart dammsuga eller på nått sätt få bort skräpen. Sedan måste man även tvätta det. Man måste komma åt alla de små utrymmena och för det mesta har man inte rätt saker att städa med.

Att städa hemma brukar inte ta så otroligt lång tid när man väl startar med det. Innan man har kommit igång kan det dock ta väldigt lång tid. Det finns mycket annat man hellre gör än att städa så man drar ut på det så mycket som möjligt innan man börjar. Man får ta sig i kragen och bara komma igång eller anlita en städfirma. Det är ändå inte så mycket det kostar nuförtiden med RUT-avdrag.

Som företagare brukar man helst inte vilja städa på kontoret eftersom man vill fokusera på det man tjänar pengar på. Ofta är det så att man inte borde städa heller då det kanske tar en timme som man kan jobba med sitt riktiga arbete.

Det kan mycket väl vara så att man förlorar pengar på att städa om man tar mer i timmen för att jobba än man betalar för att städa. Har man bara ett litet rum att städa tar det dock inte så lång tid att dammsuga och putsa av skrivbordet.

Även när man bara städar en liten sväng och inte hela huset/lägenheten så behöver man ha bra saker att städa med. Det finns bättre och sämre moppar och bättre och sämre dammsugare. Det är även stor skillnad på vilka såpor eller liknande man använder då dessa kan vara förödande för händerna eller golvet.

6 Feb 2013