Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Att tänka på då man ordnar en konferens i Göteborg

En konferens kan ordnas av flera olika orsaker. Kanske företaget ska gå igenom några stora förändringar inom en nära framtid och man vill informera om dessa genom ett gemensamt utbildningstillfälle för alla anställda på företaget, eller kanske vill man sammanfatta det gångna året och gå igenom planer inför det nya året.

En vanlig orsak till att ordna en konferens kan också vara att man helt enkelt vill stärka sammanhållningen på arbetsplatsen genom olika övningar och lekar. Oavsett vad orsaken till konferensen är så spelar själva platsen för konferensen en stor roll. Att ordna sin konferens i Göteborg är ett smart val eftersom staden bjuder på många olika möjligheter oavsett konferensens storlek eller typ.

En konferens kräver alltid en hel del förberedelser, och för att du ska lyckas med din konferens i Göteborg kan du använda denna lista som ett hjälpmedel:

1. Börja planeringsarbetet i god tid. Det kan vara bra att välja ut några särskilda personer som ansvarar för allt det praktiska.

2. Fastställ en budget.

3. Fastställ en tidpunkt som passar för alla deltagarna.

4. Välj platsen. Ordnar man en konferens i Göteborg så är utbudet väldigt stort och man kan välja mellan allt från stora konferenshotell ett stenkast från Göteborgs centrum till små och mysiga kursgårdar ute på landsbygden. Man kan även välja att ordna konferensen på ett ställe och inkvarteringen på ett helt annat ställe.

5. Kontrollera att konferenslokalen kan erbjuda all den utrustning som ni behöver innan du bokar upp den.

6. Se till att boka i god tid, speciellt om det gäller en stor konferens med många deltagare.

7. Man kan välja mellan många olika konferensaktiviteter i Göteborg. De flesta av konferenshotellen kan även erbjuda färdiga paket där olika aktiviteter ingår i priset.

8. Gör upp ett program och se till att det inte blir tråkigt. Ett bra förslag är att varva föreläsningar med några roliga aktiviteter.

11 Mar 2013