Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Att välja hudvård

Hemligheten bakom en perfekt hud är att välja rätt hudvårdsprodukter. Men med det stora utbudet av hudvårdsprodukter för olika hudtyper så blir det svårt att välja. Det första du behöver göra när du ska välja hudvårdprodukter är att fundera över vad som egentligen är din hudtyp.

Det är inte säkert att din hud idag är av samma typ som din hud var för fem, tio eller tjugo år sedan. Det är inte ens säkert att din hud är likadan som förra året. Huden förändras, åldras och påverkas av många olika faktorer - från invärtes faktorer som eventuella sjukdomar eller det allmänna hälsotillståndet till utvärtes faktorer som hur mycket huden utsätts för sol, vind, vatten, smink och annat.

En del har olika hudtyper på olika delar av kroppen - kanske till och med olika hudtyp på olika delar av ansiktet. Kanske behöver du förebygga acne och behandla fet hy i pannan och runt näsan, medan en bra anti rynk kräm skulle göra stor nytta runt ögonen och en mild nattcreme som vårdar din känsliga hy på kinderna och i resten av ansiktet?

Alla dessa faktorer gör det väldigt svårt att välja hudvårdsprodukter, men som tur är så finns det hjälp att få! Det smartaste är förstås att besöka en hudterapeut där du kan få en ordentlig genomgång av din hudtyp och dessutom renande och välgörande ansiktsbehandling.

Hudterapeuten är expert på hud och hudvård och kan enkelt avgöra vilka produkter du bör satsa på. Passa på att få en ordentlig djuprengöring och en behaglig ansiktsmask tillsammans med ett startpaket med exakt rätt produkter för din hud.

Känns det jobbigt att gå till en hudterapeut och få ansiktsbehandling? Bjud med en väninna så får ni en spännande och härlig dag tillsammans - perfekta presenten till bästa kompisen, mamma eller syster som fyller år! Avsluta med en liten shoppingrunda och en härlig middag på stan så får ni en bra utgångspunkt med ren och fräsch hy och en avslappnad och skön känsla i hela kroppen.

Acasiashop är experter på hudvård.

21 Jun 2012