Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Att välja rätt arbetskläder

Jag är hobbysnickare och tycker att det är fantastiskt roligt att bygga om och till hemma, altaner, byta fönsterfoder eller vad det nu kan vara frågan om. Oavsett vad jag håller på med så går det så mycket lättare om jag har funktionella kläder och bra verktyg.

För det mesta så ser jag till att innan sommarsäsongen börjar, och jag vet att det ska snickras och hållas på hemma, så ser jag till att jag har handskar, snickarbyxor och annat som jag vet jag kommer att behöva. Jag har nött ut ett antal byxor under åren och det är alltid bra att ha några extra par i garderoben om man råkar smutsa ner dom totalt eller om dom råkar gå söder.

Jag brukar alltid lägga lite extra pengar på kläder som jag använder när jag jobbar, att ha arbetskläder som håller och som kanske kostar lite mer brukar löna sig i längden!

Nu har det ju även kommit arbetsbyxor med kortare ben, det kan minst sagt vara skönt att dra på sig sådana byxor när det kommer till varma sommardagar och när man t.ex ska skruva trall en hel dag. Mycket bekvämare än långbyxor. Och du får ändå plats med skruv, hammare och annat nödvändigt för ditt snickrande.

Och alla vet vi ju hur den svenska sommaren kan vara. Regnar det, och det är ett sådant jobb att du måste vara utomhus, så gäller det att ha bra regnkläder som är lediga och du lätt kan röra dig när du jobbar. Nu hoppas vi ju självklart på att sommaren 2013 kommer att bli den bästa någonsin så vi alla kan få bygga våra altaner och bryggor så vi kan sitta och njuta av solen och värmen.

När det gäller arbetskläder har jag sökt på internet och hittat Lannasport som tillhandahåller framförallt sportkläder, men även arbetskläder. Mycket smidigt att sitta och shoppa online och få varorna hemskickade fraktfritt.

13 Apr 2013