Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och vi har som mål att bli den största och vackraste svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Backup för din dator

En produkt som är bra för dig som själv skriver böcker via din dator är ett backupsystem från Backup24.se som heter CronicBackup. Det innebär att om din dator eller ditt system kraschar så har du dina texter samt all annan kritisk data lagrad och sparad på ett säkert ställe, CronicBackup, är ett optimalt backupsystem! Det eftersom du kan lagra hur stor volym data som du vill och skydda exakt vad just du behöver. Andra system tvingar dig ofta att välja!

Komplettera med ett spamfilter

Utöver att använda sig av ett backupsystem så är det bra att använda sig av ett spamfilter Spam är en slags e-post som en del människor eller företag skickar ut, för att antingen göra reklam, eller för att komma åt känsliga uppgifter i datorn. Det är inte bara outgivna böcker och texter man använder datorn till nu för tiden, datorn används ju faktiskt till det mesta! Vi gör i stort sett allt via internetsaker som att betala räkningar till att signera under viktiga dokument med Bank-ID. Klickar man då på en länk i ett spam, kan man bli av med både det ena och andra! Dimac Hosting erbjuder ett spamfilter som säkrar din e-post mot att ta emot dessa spam. På det viset blir du tryggare i din användning av datorn.

Diamac Hosting erbjuder:

  • Ett avtal utan krusiduller
  • Lösningar som är skräddarsydda
  • Rapporter som är detaljerade
  • Stöttning

Skydda din dator, med både ett backupsystem och ett spamfilter redan idag!

9 Dec 2015